Gemeente Stein


10-05-2006
Spreekuur Vrijwilligerscentrale in Stein

Voor mensen die op zoek zijn naar leuk vrijwilligerswerk is er iedere woensdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur een spreekuur in de bibliotheek, gevestigd aan het Raadhuisplein 1a te Stein. Daarnaast kunt u terecht op onze website www.vrijwilligerswerk-wm.nl voor informatie, het laatste nieuws en de vacaturebank.

Een greep uit ons aanbod:
Journalistieke ambities? Doe er wat leuks mee! Bij de lokale omroep kun je talent verder ontplooien door het schrijven van items voor radio of tv. (11063)
Kun je zelf ook wel wat extra beweging gebruiken? Help mee met de sportinstuif voor mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap! (4305)
Wil jij je bestuurstalent verder ontplooien? Vind jij het leuk om samen met een groep enthousiaste jongeren in het bestuur te zitten van een jongerencentrum? (3520)
Het regiobestuur van de Zonnebloem zoekt een enthousiaste man of vrouw, liefst uit de gemeente Stein, die met kennis van financiële zaken het bestuur wil komen versterken. (12780) Flexibel inzetbaar? Via de vrijwilligerspool van het ouderenwerk ga je de ene week bij iemand op huisbezoek, en de week erna verzorg je een activiteit in het wijksteunpunt. (12432)
Betrokken bestuurstalent? Een stichting die een kindertehuis bouwt in India zoekt een secretaris. (11405)
Bent u betrokken bij de gehandicapte Steindenaar? Bij het Platform Gehandicapten kunt u op een constructieve manier invulling geven aan deze betrokkenheid. (12563)
Wereldburger met verantwoordelijkheidsgevoel? Bij de wereldwinkel kunt u uw bestuurstalenten als voorzitter (10797) of secretaris (11689) inzetten voor het goede doel!