Ingezonden persbericht


Persbericht ­ 10 mei 2006

GameVillage opent aparte nieuwsrubriek voor E3, grootste gamebeurs ter wereld

Nijmegen, 10 mei 2006 ­ De populaire gamesite GameVillage heeft speciaal voor de E3 (Electronic Entertainment Expo) een aparte nieuwsrubriek geopend. Tijdens de E3, de grootste gamebeurs ter wereld, doen de grote bedrijven uit de gamesbranche hun belangrijkste aankondigingen. De redactie van GameVillage plaatst tot en met 12 mei het nieuws vanaf de E3 direct online op www.gamevillage.nl/e3 .

Speciaal voor de E3 werkt de GameVillage redactie 's-avonds door om het laatste nieuws uit Amerika te plaatsen in de E3 2006 rubriek op GameVillage. Nederlands bekendste gamejournalist J.J. schrijft tijdens de E3 twee exclusieve columns voor GameVillage, waarvan er reeds één te vinden is in de E3 2006 rubriek op www.gamevillage.nl/e3 .

OVER GAMEVILLAGE
GameVillage is een website over computer- en consolespellen voor iedereen. Jong, oud, man en vrouw, iedereen kan er terecht die ook maar iets met games te maken heeft. Je wordt er snel geholpen als je bent vastgelopen in een spel en je ontmoet er ook anderen die dezelfde interesses hebben. De website is makkelijk te navigeren en biedt je veel mogelijkheden om aan informatie over spellen te komen of berichten te plaatsen op de vele community forums. Je kunt er niet alleen discussieren over je favoriete gameconsole, maar zelfs meedoen aan de vele spelletjes en toernooien die er worden georganiseerd. Als je je gratis registreert als lid van de website kun je ook nog eens gebruik maken van het gegarandeerde virusvrije GV Mail, een gratis interne e-mail dienst. Ook zijn er als lid nog vele andere voordelen, zoals het bestellen van games met korting in de GameVillage Shop. Om je snel te registreren net als die andere 100.000 leden surf je direct naar www.gamevillage.nl/register.php

===========================================
Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht