Binck NV

Amsterdam, 10 mei 2006

Mededeling Binck N.V.:
Bestuursleden Bagijn en Schaap verkopen gedeelte van belang in Binck N.V.

Binck N.V. deelt hierbij mee dat de persoonlijke houdstermaatschappijen van Kalo Bagijn en Thierry Schaap, beide statutair bestuurders van Binck N.V., hun gezamenlijke voor vrije verkoop beschikbare 650.000 aandelen Binck N.V. op 9 mei 2006 nabeurs hebben verkocht. Thierry Schaap en Kalo Bagijn zijn de oprichters van BinckBank N.V. en hebben hun aandelenbelang verkregen door de verkoop van betreffende bank aan voormalig AOT N.V. in mei 2004.

Het resterende gezamenlijk belang van beide bestuurders dat onder de lock-up regeling van 21 april 2004 valt bedraagt 1.306.502 stukken. De verkoop heeft plaatsgevonden na overleg met de vennootschap, zoals vermeld in het prospectus van 21 april 2004.

Door middel van een gereguleerde transactie, zijn de aandelen van de heren Bagijn en Schaap verkocht aan een financiële instelling.

Kalo Bagijn en Thierry Schaap: "De gedeeltelijke verkoop van ons aandelenbelang houdt uitsluitend verband met de wens om meer spreiding aan te brengen in onze persoonlijke aandelenportefeuilles. Evenals bij de verkoop van de eerste tranche, hebben wij ervoor gekozen om te verkopen aan een financiële instelling zodat de koersvorming niet zou worden verstoord".

Beide bestuursleden hebben de Raad van Commissarissen en management committee van Binck N.V. verzekerd dat de gedeeltelijke verkoop geen invloed zal hebben op hun positie als bestuurder of hun commitment naar de onderneming en hun vertrouwen in haar toekomst.

Informatie over Binck N.V.

Binck levert diensten op het gebied van effecten en derivaten aan verschillende soorten beleggers. De onderneming biedt beleggers op kosteneffectieve en kwalitatief hoogwaardige wijze toegang tot internationale effectenbeurzen. De activiteiten vinden plaats binnen drie business units, te weten `Retail', `Professional Services' en `Trading'.

Binnen de business unit Retail treedt BinckBank op als internetbroker voor particuliere beleggers. Basis voor deze dienstverlening is een website waarmee de klant naar eigen inzicht en wens kan beleggen op alle belangrijke beurzen.

Dienstverlening aan externe zelfstandige vermogensbeheerders en commissionairs met bancaire dienstverlening en uitvoering van effectenorders, vindt plaats vanuit de business unit Professional Services.
Pagina 1 van 2

Binnen de business unit Trading vindt handel voor eigen rekening plaats in aandelen, obligaties en derivaten.

Binck N.V. heeft een beursnotering aan Euronext Amsterdam.

Belangrijke data:

- Publicatie halfjaarcijfers : 1 augustus 2006
- Publicatie derde kwartaalbericht : 1 november 2006

Persvoorlichting:
Jonneke van Staveren
Hoofd PR/IR
Telefoon: 020 ­ 522 0372
jvanstaveren@binck.nl

Binck N.V.
Vijzelstraat 20
1017 HK Amsterdam
www.binck.com

Pagina 2 van 2