Politie Flevoland

Aanrijdingen met letsel

Almere, 10-05-2006 o Op de kruising van de Hitchcocklaan en de Jim Hensonstraat zijn dinsdagmiddag een auto en een brommobiel tegen elkaar gebotst.

De bestuurder van de auto, een 34-jarige vrouw uit Almere, kreeg vermoedelijk geen voorrang van de bestuurder van de brommobiel, een 85-jarige man uit Almere. Door de aanrijding die volgde verloor de vrouw de macht over het stuur en kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand. Een ambulance van de GGD heeft haar met onbekend letsel naar het Flevoziekenhuis vervoerd voor onderzoek. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd.

Op het Karoenpad zijn dinsdagmiddag een fietser en een bromfietser met elkaar in botsing gekomen. De 50-jarige fietser uit Almere liep door de aanrijding onder andere een bloeduitstorting en een snee in zijn been op. De bromfietser, een 32-jarige Almeerder, liep een schaafwond op. De toedracht van het ongeval is onduidelijk gebleven omdat beide bestuurders tegengestelde verklaringen gaven. Een ambulance van de GGD heeft de fietser voor behandeling naar het Flevoziekenhuis vervoerd.