Persberichten Rijn&Venen, 08.45 uur

Utrecht, 10-05-2006

Verkeerscontrole

WOERDEN- Op dinsdagochtend werd tussen 07.45 tot 09.00 uur een verkeerscontrole gehouden op de Geestdorp. In verband met wegwerkzaamheden mogen alleen bepaalde doelgroepen gebruik maken van deze weg. 6 Automobilisten behoorden niet tot die groep en kregen een bekeuring voor het negeren van een verbodsbord.

Mascotte omver getrokken

MAARSSEN- In de nacht van dinsdag op woensdag werd een man aangehouden omdat een omabeeld in het water was gegooid. Omstreeks 00.05 kreeg de politie de melding van verschillende getuigen dat een mascotte in de vorm van een oma van de Schippersgracht in het water was gegooid. Agenten gingen ter plaatse en konden op aanwijzingen van getuigen een 41-jarge man uit Maarssen aangehouden voor vernieling/baldadigheid. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Gestolen telefoon terug

MAARSSEN- Op dinsdagmiddag werd een man aangehouden nadat hij een telefoon had gestolen. Omstreeks 15.00 uur was een 21-jarige man uit Maarssen aanwezig op de Reigerskamp. Op een gegeven moment kwam een man op hem aflopen en vroeg of hij mocht bellen. De man gaf zijn telefoon aan deze man en hij ging er vervolgens vandoor. De slachtoffer kende alleen de voornaam van deze man en waarschuwde de politie. Na onderzoek konden agenten een 18-jarige man uit Utrecht aanhouden en overbrengen naar het bureau.