Newmark Knight Frank breidt uit naar Zuid-Amerika

Newmark knight frank

Newmark Knight Frank breidt uit naar Zuid-Amerika

NEW YORK en SAO PAULO, Brazilië, May 10 /PRNewswire/ --


- Toonaangevend wereldwijd commercieel vastgoed dienstenbedrijf neemt industrieleider aan voor leiding nieuwe Zuid-Amerikaanse activiteiten

Newmark Knight Frank vult zijn wereldwijde aanwezigheid aan met de opening van kantoren in de groeiende Zuid-Amerikaanse markt.

(Logo: www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20060510/NYW069LOGO-a (Photo: www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20060510/NYW069-b www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20060510/NYW069-c)

Edward A. Friedman, Executive Vice President en directeur van de afdeling Wereldwijde makelaars- en adviesdiensten bij Newmark Knight Frank, maakte eerder deze week bekend dat het bedrijf Sergio R. J. Negro heeft aangenomen als President-directeur om de multi-markt activiteiten in Zuid-Amerika te overzien.

Negro heeft 12 jaar ervaring in de commerciële vastgoedsector, aanzienlijke ervaring in faciliteitenbeheer en een cruciale kennis van de lokale markten, aldus Friedman. "De motivering achter onze wereldwijde expansie was en blijft ook in de toekomst verbonden met de vraag van onze klanten naar ervaren en getalenteerde adviseurs die assisteren bij het formuleren en uitvoeren van een compleet arsenaal strategieën en initiatieven, ontwikkeld om hun bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen en verbeteren. Met de toevoeging van Dhr. Negro en zijn groeiend team van meertalige Zuid-Amerikaanse marktmakers kunnen we tegemoetkomen aan de eisen van de snelgroeiende Latijns-Amerikaanse economieën met professionals die integraal deel uitmaken van hun gerespecteerde lokale zakelijke gemeenschappen en nu kunnen rekenen op de ondersteuning van een indrukwekkend wereldwijd dienstleveringsplatform," voegde hij eraan toe.

Het hoofdkantoor van de Zuid-Amerikaanse onderneming is gevestigd in Sao Paulo, Brazilië. Daarnaast zijn er kantoren in Rio de Janeiro, Brasilia, Belo Horizonte en Curitiba. Newmark Knight Frank is van plan later dit jaar uit te breiden naar Buenos Aires (Argentinië), Lima (Peru) en Santiago (Chili).

Alvorens hij vorige maand bij Newmark Knight Frank kwam, was Negro algemeen directeur bij Colliers International Realty Advisors (CIRA), de Braziliaanse tak van de adviesafdeling van Colliers International. Eerder was hij werkzaam als Senior Directeur van Investment en Asset Management Services bij Colliers. In die functie was hij verantwoordelijk voor het opzetten van de afdelingen Beleggingen, Consultancy, Bedrijfswaardering en Overdracht. Negro was tevens Senior Directeur bij Conbras Maintenance Company. Daar lanceerde hij de productlijn Faciliteitenbeheerdiensten van het bedrijf. Verder was hij medewerker bij Mackenzie Hill, een bekend Braziliaans makelaarskantoor.

Negro zei dat hij ernaar uitkijkt om de expertise van zijn corporate diensten-, leasing- en beleggingsteams te verenigen met het wereldwijde bereik van Newmark Knight Frank. De teams beschikken over uitgebreide ervaring in het adviseren van huurders, eigenaars en ontwikkelaars op het gehele Zuid-Amerikaanse continent. Een groot aantal van de klanten die ze bedienen "heeft al kunnen profiteren van het kwaliteitswerk en superieure platform van Newmark Knight Frank," legde Negro uit. "We zien een sterke synergie tussen de gezaghebbende aanwezigheid van Newmark Knight Frank wat betreft gesofisticeerde financiële en wereldwijde professionele dienstbedrijven, en onze historische relatie met dergelijke bedrijven."

Negro telt onder zijn klanten bedrijven zoals BankBoston, een dochtermaatschappij van Bank of America en een van de grootste buitenlandse banken in Brazilië, Hines, Royal Phillips Electronics, Darby Overseas Investments Ltd., Exxon Mobil, The Casino Group, Singer Sewing Co. en Carrefour.

Barry Gosin, algemeen directeur van Newmark Knight Frank, beschreef de Zuid-Amerikaanse onderneming als "nog een manier waarop het bedrijf tegemoetkomt aan de wereldwijde behoeften van klanten door ons bereik uit te breiden naar cruciale opkomende markten."

De eerste opdrachten van Newmark Knight omvatten o.a. het marketen van een magazijn- en kantoorruimte van 14.000 m2 in Pirituba voor een toonaangevende Braziliaanse keten boekenwinkels, en de onderverhuring van 1200 m2 winkelruimte in Chacara Santo Antonio op 50 meter van een van de beste winkelcentra in Sao Paulo. De eigenaar is een van de grootste petroleumbedrijven in Brazilië en de huurder/verhuurder is een benzineketen uit Sao Paulo.

Het in New York gevestigde Newmark Knight Frank werkt samen met het vanuit Londen opererende partnerbedrijf Knight Frank Newmark vanuit meer dan 140 kantoren in gevestigde en opkomende markten in zes werelddelen. Vorig jaar bedroeg de waarde van de transacties meer dan 41 miljoen USD. De jaarlijkse inkomsten overschreden 545 miljoen USD. Met een gecombineerd personeelsbestand van 4500 medewerkers komt deze hoofdrolspeler op de vastgoedmarkt tegemoet aan de lokale en globale behoeften van eigenaars, huurders, beleggers en ontwikkelaars wereldwijd. Voor meer informatie ga naar www.newmarkkf.com.

Website: www.newmarkkf.com