Ingezonden persbericht


LEWIS vertegenwoordigt SD Worx Nederland

Vanaf heden vertegenwoordigt LEWIS SD WORX Nederland. SD WORX is marktleider in België en de derde grootste aanbieder van payroll en HR-diensten in Europa. SD WORX bedient zijn klanten vanuit een geïntegreerd concept waarbinnen payroll, HR-diensten en juridisch advies vanuit één organisatie worden aangeboden.

Het in 1945 opgerichte SD WORX telt 18 kantoren en 1.200 medewerkers in de Benelux. Sinds 2006 bedient SD WORX de Nederlandse markt vanuit een kantoor in Breda. Aan Internationale organisaties biedt SD WORX de unieke mogelijkheid hun gehele internationale HR-beleid bij één partner, onder één contract en met behulp van één systeem te regelen. Om deze internationale dienstverlening verder uit te kunnen bouwen zal SD WORX de komende jaren nieuwe kantoren openen in Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië.

"Wij werken vanuit een eigen visie op salarisadministratie en HR-diensten", zegt Richard van der Zanden, algemeen directeur van SD WORX in Nederland. "Nog te vaak wordt de salarisadministratie in Nederland louter vanuit financieel perspectief bekeken. Terwijl wij het zien als een essentieel proces binnen het gehele HR-beleid. Vandaar dat wij vinden dat de salarisadministratie binnen een bedrijf geïntegreerd hoort te zijn met HR."

Vóór de opening van het kantoor in Breda bediende SD WORX vanuit België al ruim 200 klanten in Nederland, waaronder Renault Trucks, Iveco en AGFA. "Dit aantal moet snel omhoog. We hebben sterke groeiambities op de korte termijn. SD WORX wil middels overnames in een korte tijd een speler van formaat zijn in Nederland en zijn marktleiderschap uitbreiden van België naar de rest van Europa", aldus Richard van der Zanden.

Voor meer informatie over het internationale aanbod en de dienstverlening van SD WORX kunt u kijken op: www.sdworx.nl

Mocht u geïnteresseerd zijn in verdere informatie over SD WORX of een interview met de directie van SD WORX kunt u contact met mij opnemen via e-mail marisap@lewispr.com of op 040 235 46 00.

Met vriendelijke groet,

Marisa

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com