Ingezonden persbericht


Oranje attentie voor leaserijders ALD Automotive

Hoofddorp, 10 mei 2006. Bijna 10.000 ALD-leaserijders krijgen begin juni gratis een oranje reflectievest thuisgestuurd. Niet alleen leuk voor tijdens het WK voetbal, het voorkomt ook vervelende boetes. Want o.a. in Spanje, Italië, Portugal en Oostenrijk is het voor automobilisten verplicht om een reflectievest in de auto te hebben. Het vest bevordert de veiligheid als leaserijders onverhoopt met de auto langs de kant van de weg komen te staan.

De Hoofddorpse leasemaatschappij ALD Automotive stuurt zijn leaserijders jaarlijks een mailing voor het begin van de zomervakantie. De mailing bevat een kleine attentie en allerhande tips voor leaserijders die er met de auto op uit trekken. Zoals een overzicht van mee te nemen documenten, of de servicenummers die leaserijders kunnen bellen bij pech of schade.

"De producten en diensten van leasemaatschappijen lijken steeds meer op elkaar. ALD Automotive neemt daarom diverse initiatieven om zich op serviceniveau positief te onderscheiden", zegt Carel Bal, algemeen directeur van ALD Automotive Nederland. "Deze loyaliteitsactie - met een knipoog naar het WK voetbal - is daar een goed voorbeeld van."


- Einde persbericht -

ALD Automotive is gespecialiseerd in Operational Leasing en Fleet Management. Met 590.000 voertuigen en 3000 werknemers in 31 landen behoort ALD Automotive tot de top-drie van grootste autoleasemaatschappijen in Europa. ALD Automotive is onderdeel van de Franse bankiersgroep Société Générale.

Voor meer persinformatie en/of fotomateriaal :
Lonneke van der Horst, Marketing Manager
Telefoon: +31 (0)20 - 658 70 00
E-mail: lonneke.vanderhorst@aldautomotive.com