Ingezonden persbericht

QNH kiest Hyperion voor Business Performance Managementoplossingen

Ambitieuze Nederlandse ICT-dienstverlener ziet groeimarkt in Performance Management

Utrecht/Woerden, 10 mei 2006 - Hyperion Solutions, leverancier van Business Intelligence en Performance Management toepassingen, heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met de Nederlandse ICT-dienstverlener QNH. Het bedrijf uit Gorinchem implementeert vanaf nu ook System 9; de Business Intelligence én Business Performance Managementoplossingen van Hyperion.

"De kracht van business intelligence zit in de integratie", zegt Hans van Oorschot, directeur van QNH. "Met Hyperion zijn we in staat op technisch vlak master- en metadata te integreren, en op organisatorisch vlak rapportages en management processen samen te voegen. Voor onze klanten is dit noodzakelijk omdat ze moeten voldoen aan richtlijnen als Tabaksblat, IFRS, Basel en Sarbanes-Oxley. Met Hyperion's complete Business Performance Management Suite en Business Intelligence oplossingen verwachten we snel een van de leidende system integrators in Nederland te worden."

"QNH wil tot de top drie van BI system integrators behoren en Hyperion helpt ze dit te verwezenlijken. Hyperion heeft al jarenlang de strategie om, samen met de specifieke kennis van haar partners, klanten succesvoller te maken. Bovendien is System 9 het enige platform dat business intelligence en business performance management zodanig bijeen brengt, dat het aan de integratie-eisen van QNH voldoet", zegt Frank Buytendijk, Vice President Corporate Strategy bij Hyperion.

Over QNH
Met behulp van doordachte ICT-oplossingen levert QNH een bijdrage aan de verbetering van bedrijfsprestaties van haar klanten. QNH onderscheidt zich van haar concurrenten door doelgerichte en betrokken medewerkers en een vooraanstaand kennisniveau. Met Business Integration overbrugt QNH de kloof tussen organisatieadviesbureaus en automatiseringsbedrijven. QNH heeft de ambitie in Nederland een dominante positie in te nemen in het opzetten en realiseren van ICT- gerelateerde opdrachten. Dit kan alleen worden gerealiseerd als de specialisten van QNH in deze ambitie meegroeien. Daarom is QNH initiatiefrijk en gedreven.

QNH is zeer snel groeiend, zowel door autonome groei als door acquisities. Geleid door gerenommeerd management, afkomstig van de grote system integrators uit de Nederlandse markt, werkt QNH nu reeds met bijna 150 specialisten. Doordat de kennis is geclusterd biedt QNH maximale kwaliteit: Management Consulting, Enterprise Intelligence, Application Integration, Microsoft solutions, J2EE (Delion) en Infrastructure services.