Transport Online Truck Webshop ontvangt keurmerk

DAMWOUDE, 20060511 -- Damwoude - Transport Online Truck Webshop heeft op woensdag 10 mei het Webshop Keurmerk ontvangen. Met dit keurmerk is de consument verzekerd van het feit dat hij/zij veilig en vertrouwd online kan winkelen in deze webshop.


Na een websitekeuring, waarbij geen aantekeningen zijn geplaatst, ontving Transport Online Truckwebshop vandaag het Webshop keurmerk logo uit handen van Mr. M.J. Teurling.

Het Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels. De bij het Webshop Keurmerk aangesloten winkels zijn verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en aan de Keurmerk-code. De bij Webshop Keurmerk aangesloten winkels dienen aan een aantal voorwaarden te voldoen. Webshop Keurmerk controleert de aangesloten webwinkels en bemiddelt bij eventuele geschillen.

Een bij Webshop Keurmerk aangesloten winkel voert een privacyprotocol met het doel dat persoonlijke gegevens van de internetconsument niet worden misbruikt. Indien een webwinkel zich niet aan de regels houdt kan de consument een klacht indienen waarna Webshop Keurmerk de klacht onderzoekt en tracht het probleem op te lossen.