Fugro N.V

PERSBERICHT
Leidschendam, 10 mei 2006

Nieuws uit Algemene Vergadering van Aandeelhouders Fugro

Tijdens de vandaag gehouden Algemene Vergadering van Aandeelhouders gaf ir. K.S. Wester President-Directeur van Fugro aan, dat het eerste kwartaal zeer sterk is verlopen en dat, afgezien van onverwachte ontwikkelingen, de omzet en winst over 2006 boven die van het afgelopen recordjaar zullen uitkomen. Evenals aan het begin van het jaar handhaaft de orderportefeuille zich op een hoog niveau. Ondanks een wereldwijde krapte op de arbeidsmarkt voor technisch personeel en hoger opgeleide specialisten, is het aantal werknemers inmiddels toegenomen tot meer dan 9.000.

Fugro zal op 23 juni nadere mededelingen doen over de ontwikkelingen gedurende het eerste halfjaar; op 11 augustus worden de halfjaarcijfers bekendgemaakt en wordt tevens een prognose voor het gehele jaar 2006 gegeven.

In de Aandeelhoudersvergadering is het dividend over het boekjaar 2005 vastgesteld op EUR 0,60 per (certificaat van) gewoon aandeel. Het dividend kan naar keuze geheel in contanten worden verkregen, dan wel geheel in de vorm van (certificaten van) gewone aandelen.

Voor nadere informatie:
Fugro N.V.
Ir. K.S. Wester,
President-Directeur
Telefoon +31 70 311 11 12


---- --