USG People N.V.

Published: 16:30 10.05.2006 GMT+2 /Source: USG People NV /AEX: USG /ISIN: NL0000354470

Besluiten Algemene Vergadering van Aandeelhouders USG People N.V.

Almere, 10 mei 2006

Alle op de agenda van de op 9 mei 2006 gehouden Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders staande punten zijn conform voorstel door de aandeelhouders goedgekeurd dan wel vastgesteld.

Het dividend over het boekjaar 2005 is vastgesteld op 0,40 euro in contanten per gewoon aandeel. Vanaf 11 mei 2006 wordt het aandeel ex-dividend genoteerd. Betaalbaarstelling van het dividend vindt plaats vanaf 23 mei 2006.

De Executive Board is gewijzigd door het terugtreden van de heer A.D. Mulder als lid en voorzitter, door de benoeming van de heer A. Dehaze tot lid in de functie van Chief Operating Officer (COO) en door de benoeming van de heer drs. R. Zandbergen tot lid in de functie van Chief Financial Officer (CFO). De heer R. Icke RA, die reeds de functie van Chief Executive Officer (CEO) vervult binnen de Executive Board, is tevens benoemd tot president van USG People N.V.

De Raad van Commissarissen is gewijzigd door de benoeming van de heer A.D. Mulder en de benoeming van de heer C.Y.I.E. Dumolin (eerder lid van de Raad van Commissarissen van Solvus N.V.). Herbenoemd zijn de heer drs. C.J. Brakel in de functie van voorzitter, voor een periode van vier jaar en mevrouw ir. M.E. van Lier Lels, voor een periode van twee jaar. De heer prof.dr. B. de Vries is teruggetreden als lid van de Raad van Commissarissen.

USG People N.V.
Executive Board

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Ron Icke RA
Chief Executive Officer

+ 31 (0)36 529 95 05
ricke@usgpeople.com

Profiel USG People

USG People biedt alle vormen van flexibele arbeid en uiteenlopende diensten aan op het gebied van human resources, opleiding & training en customer-careservices. De groep, met hoofdzetel in Almere, Nederland, is actief in 11 Europese landen - Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal. In 2005 behaalde USG People een omzet van circa 3 miljard euro (na de overname van Solvus en op een pro forma basis) en heeft 7.700 vaste medewerkers in dienst. Dagelijks werken er via zelfstandige werkmaatschappijen van USG People 130.000 uitzendkrachten en gedetacheerde professionals.

De merkenportefeuille van USG People bevat de merken Start, Creyf's (General Staffing), Unique, Content, Technicum, Secretary Plus, StarJob, Financial Forces, Express Medical, Medi Interim, Ad Rem, Unique Receptel, SYS (Specialist Staffing), Innotiv, United Technical Solutions, United Technical Solutions Energy, Beaver ITServices, USG Capacity, HR Forces, Legal Forces (Professionals), Accea, Carela, United Restart, United Market Place (HR Services), Call-IT International en Telecom Direct (Customer Care).

De aandelen USG People staan genoteerd aan de Effectenbeurs Euronext Amsterdam N.V. (ticker: USG) en zijn opgenomen in de Midkap-index (AMX).

Website: www.usgpeople.com