Politie Zeeland


---


Z1901-2006 Automobiliste rijdt in de bosjes
In Kuitaart is woensdagmorgen een 35-jarige vrouw uit Hulst met haar auto in de bosjes gereden.
De vrouw reed rond 11.15 uur over de Rijksweg N60 toen ze in de rechterberm geraakte. Na een stuurcorrectie schoot ze de weg weer op en reed aan de linkerzijde van de weg een heg in. De auto raakte aan de linkerzijde gedeukt en een wiel stond scheef, de bestuurster kwam met de schrik vrij.

Z-1902-2006 Hennepkwekerij opgerold
De politie heeft woensdagmorgen in een garage bij een woning in Breskens een in werking zijnde hennepkwekerij ontmanteld.
De kwekerij bestond uit 256 hennepplanten van gemiddeld 25 a 30 cm hoog en een dertigtal assimilatielampen. Dit alles is in beslaggenomen en vernietigd.
Op het moment dat de politie de inval deed, was er in de garage niemand aanwezig. In de loop van de middag is in verband hiermee een 48-jarige Rotterdammer aangehouden. Na verhoor en opmaken van proces-verbaal is hij weer in vrijheid gesteld.

W-1903-2006 Inbraken in Vlissingen
In Vlissingen is in de nacht van dinsdag op woensdag ingebroken op twee locaties.
Uit een afgesloten schuur bij een woning aan de Rosenburglaan te Vlissingen werden vannacht twee fietsen gestolen. Een dames- en een herenfiets t.w.v. een paar honderd euro. In de kantine van een sportvereniging werd ook ingebroken nadat een ruitje was vernield. Er werden diverse goederen weggenomen waaronder etenswaren. Schadebedrag is niet bekend.

Z-1904-2006 Aanrijding in IJzendijke
In IJzendijke vond woensdagmiddag rond 16.00 uur een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 59-jarige automobiliste uit de gemeente Sluis reed over de Oranjedijk en verleende op het kruispunt met de N61 geen voorrang aan een van rechtskomende personenauto, bestuurd door een 37-jarige vrouw uit dezelfde gemeente. De 59-jarige vrouw is met o.a. nekklachten voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De 37-jarige vrouw kwam met de schrik vrij. Beide auto's liepen flinke schade op.

O-1905-2006 Automobiliste rijdt op betonnen blok
Een 47-jarige Oost-Souburgse is woensdagmiddag rond 17.15 uur met haar auto vast komen te zitten op een betonnen blok.
Op de Appelstraat in Goes moest zij uitwijken voor een ander voertuig waardoor zij de stoep opreed over een betonnen blok. Haar auto kwam vast te zitten op dit blok waardoor de benzinetoevoer kapot ging. De bestuurster kwam met de schrik vrij.

---- --