BespreekBureau - NL lanceert dynamisch concept van de Cultuuragenda

Cultuuragenda van Nederland als Marktplaats op BespreekBureau

DEN HAAG, 20060510 -- BespreekBureau presenteerd al geruime tijd het volledig aanbod van Theaters en Bioscopen. BespreekBureau - NL is opgezet om het aanbod film, theater, cabaret en muziek beter en duidelijker onder de aandacht te brengen van een groter en meer gevarieerd publiek. In navolging van het grote succes in Den Haag en Rotterdam is het dynamische concept gelanceerd voor de publicatie van de cultuuragenda in Nederland waarbij alle podiumhouders, Theater en Bios, vrijelijk toegang hebben tot de nationale database.


Het nieuwe theater seizoen wordt gebruikt als het juiste moment voor de invoering. Volgens het beproefde Marktplaats concept in combinatie met het startpagina-dochter concept heeft BespreekBureau - NL gekozen voor een zeer laagdrempelige en gebruiksvriendelijke database.

Vanwegen de open gestelde database vindt u hier de meest complete cultuuragenda waar open podiumhouders, impresariaten, toneelgroepen etc. de voorstellingen publiceren. Door de overzichtelijke search engines geeft dit het publiek een schitterend overzicht van het cultuuraanbod.

BespreekBureau biedt hierbij de ruimte voor toelichting bij de desbetreffende voorstellingen waaronder trailers, recensies en foto's. Op de officiële site www.BespreekBureau.nl vindt u alle informatie. Verder kunt u een impressie krijgen van de opzet waarmee meer publiek wordt geattendeerd. Kom alles te weten over dit unieke concept, bekijk zelf wat BespreekBureau voor u betekenen kan.



Chris van der Gaag