Brandadvies maakt brandbeveiliging betaalbaar

ALMERE, 20060510 -- Sinds de rampen in Volendam en Enschede wordt in Nederland de brandbeveiliging snel naar een hoger niveau getild. Dit vraagt van het bedrijfsleven extra investeringen in een economisch moeilijke tijd. Bij Brandadvies kan de klant kopen, maar het systeem kan nu ook gehuurd worden. Hierdoor wordt een systeem ineens heel betaalbaar. Brandadvies is in Nederland de enige aanbieder met dit concept.


Voordelen klant

Brandadvies levert, onderhoudt en certificeert brandmeld- & ontruimingsinstallaties voor vooral de MKB. Deze systemen kan de klant nu gespreid betalen. Voor de klant betekent dit dat hij zijn contante middelen behoudt voor zijn echte bedrijfsactiviteiten. Daar komt tenslotte de winst vandaan. Scholen, Kinderdagverblijven en Horeca zijn momenteel de eerste doelgroepen die door Brandadvies worden benaderd. Maar ondertussen komen de aanvragen al vanuit allerlei hoeken richting Brandadvies. Brandadvies is gevestigd in Almere-Haven en bereikbaar via www.brandadvies.nu

Initiatief Beveiligingspartners Nederland

Brandadvies is een initiatief van BpN. Dit Almeerse bedrijf heeft 1.650 klanten (door heel Nederland) die dit concept gebruiken bij hun inbraakbeveiliging. Daarmee behoort BpN tot de grotere beveiligingsinstallateurs in Nederland. Sinds enige tijd installeert BpN ook brandbeveiliging en vanaf nu wordt deze tak uitgevoerd vanuit het nieuwe bedrijf Brandadvies.

Korte lijnen

Directeur Jacob van der Schaaf zegt hierover; " Door de oprichting van Brandadvies houden we de lijnen kort en werken we goedkoop, snel en netjes". "We zitten er bovenop en onze klanten praten rechtstreeks met de beslissers. We hebben bewezen daardoor elke concurrent aan te kunnen, zowel op prijs als op kwaliteit. Bovendien biedt Brandadvies de klant financiële flexibiliteit.