Ingezonden persbericht


Persbericht
Laren, 8 februari 2006

Singer Laren zoekt herinneringen

Singer Memories

12 mei as bestaat Singer Laren precies 50 jaar. Deze mijlpaal wordt gevierd met een bijzonder jubileumprogramma met daarin twee tentoonstellingen en een aantal unieke evenementen. Maar niet alleen de herinneringen van Singer Laren krijgen aandacht ook die van bezoekers!

Want 50 jaar Singer Laren betekent: meer dan 1000 tv opnames, 600 grammofoonplaatconcerten, bijna 900 tentoonstellingen en honderden theatervoorstellingen. En dan hebben we het nog niet over alle bruiloften, verjaardagen en jubilea die in Singer zijn gevierd en alle zakelijke bijeenkomsten die in het complex hebben plaatsgevonden.

In al die jaren zijn er meer dan twee miljoen bezoekers over de vloer geweest met allemaal hun eigen herinnering. Singer Laren is voor haar 50-jarig bestaan op zoek naar deze herinneringen.

Singer Laren vraagt bezoekers om in 100 woorden hun mooiste, grappigste, ontroerendste, intiemste, verbazingwekkendste of dierbaarste herinnering aan Singer Laren te beschrijven. Uit alle inzendingen maakt Singer Laren een selectie die een bijzondere plek krijgt in het jubileumprogramma. Singer Memories kunnen voor 1 maart 2006 worden gestuurd naar nieuws@singerlaren.nl of naar Singer Laren, Oude Drift 1, 1251 BS Laren o.v.v. Singer Memories.

============================================