Ingezonden persbericht


REGIONALE MEDIA

datum Donderdag 13 april 2006

Mega Piratenfestijn op Graafschap TV

TV presentator Willy Oosterhuis presenteert Piratenfestijn in feesttent Zelhem

Eerste Piratenfestijn in Zelhem Het Mega Piratenfestijn slaat op vrijdag 12 mei voor het eerst de tenten op in Zelhem. Het reizende muziekcircus vindt die dag plaats in een enorme feesttent aan de Slangenburgweg. Op het programma staan optredens van tal van artiesten uit de piratenwereld. Van Jan Smit tot Jannes en van Sugar Lee Hooper tot George Baker en van De Havenzangers tot Henk Wijngaard. Het Mega Piratenfestijn wordt georganiseerd in samenwerking met Bennie Rozengaerde van Radio Milano.

Mega Piratenfestijn op Graafschap TV Op woensdag 19 april zendt Graafschap TV als opwarmer een 30 minuten durende registratie van het een eerder gehouden Mega Piraten Festijn in Lemelerveld uit. In deze uitzending zijn er optredens van verschillende artiesten zoals Henk Wijngaard, Marianne Weber, Jan Keizer, Jannes, Arne Jansen, Dennie Christiaan en Mieke, Marc Picher en Jan Smit. De uitzending wordt woensdag 19 april uitgezonden vanaf 20.10 uur (na het regionieuws, uitzending ieder uur).

Meer informatie over het Mega Piratenfestijn op vrijdag 12 mei in Zelhem is te vinden op www.megapiratenfestijn.nl

Voor meer informatie over de TV uitzendingen van het Mega Piratenfestijn kunt u contact opnemen met:

Mario Huntink
Telefoon: 06 ­ 53 58 92 97
E-mail: mario@graafschap.tv

Graafschap TV in heel Oost-Gelderland
Graafschap TV, de regionale TV zender voor heel Oost-Gelderland is te ontvangen in de gemeenten Zutphen, Brummen, Lochem, Bronckhorst, Oude IJsselstreek, Berkelland, Winterswijk, Oost-Gelre, Aalten, Montferland, Zevenaar, Rijnwaarden, Doesburg en Doetinchem.

Ruim 450.000 potentiële kijkers in Oost-Gelderland Uit een kijkonderzoek van november 2005 blijkt dat regionale televisie wordt gewaardeerd. Graafschap TV heeft een dagbereik heeft van 34,1%. In ons huidige uitzendgebied komt dit neer op 68.200 kijkers per dag. Het weekbereik is 62,3%. Hiermee kijkt 124.600 mensen wekelijks naar de televisieprogramma's van Graafschap TV.

Meer informatie over Graafschap TV is te vinden op www.graafschap.tv

Graafschap.tV
Postbus 444
7000 AK Doetinchem

tiplijn: 0909 ­ 0202
tel. 0314 ­ 359 335
fax 0314 ­ 359 336
internet: www.graafschap.tv

---- --