Uitnodiging persconferentie OPTA

Opta

uitnodiging

12 mei 2006, perscentrum Nieuwspoort, Den Haag

Den Haag, 19 april 2006. Het college van OPTA, de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit, nodigt journalisten en financiële analisten uit voor de presentatie van OPTA's jaarverslag/marktmonitor 2005, vrijdag 12 mei aanstaande, in perscentrum Nieuwspoort, Lange Poten 10, Den Haag.

De bijeenkomst is in twee delen gesplitst: een persconferentie, in het Nederlands en een besloten bijeenkomst voor financiële analisten, waarbij Engels de voertaal is. Beide bijeenkomsten worden ook via internet uitgezonden.

Het programma is als volgt:


09.30-10.30 Persconferentie
19)Opening door collegevoorzitter Chris Fonteijn
20)De belangrijkste ontwikkelingen op de markten voor elektronische communicatie en post, door Jonas Rosenstok (auteur Marktmonitor)
21)Gelegenheid voor vragen door journalisten (ook via internet) aan collegevoorzitter en managementleden OPTA

10.30-10.45 Einde persconferentie
24)Eventuele korte gelegenheid voor interviews met de heer Fonteijn, alleen voor radio en TV.

10.45-uiterlijk 12.30 uur Analistenbijeenkomst (besloten) 27)Opening door collegevoorzitter Chris Fonteijn
28)De belangrijkste ontwikkelingen op de markten voor elektronische communicatie en post, door Jonas Rosenstok (auteur Marktmonitor)
29)Gelegenheid tot vragen aan diverse experts (analisten ook via internet)

De informatievoorziening aan de media en financiële wereld is vanzelfsprekend gebonden aan OPTA's wettelijke verplichting tot bescherming van bedrijfsvertrouwelijke gegevens.

In het jaarverslag 2005 legt OPTA verantwoording af over haar eigen functioneren. In de marktmonitor wordt een overzicht gegeven van de belangrijkste ontwikkelingen op de markten voor elektronische communicatie en post.

Aanmelden
Journalisten en analisten die aanwezig willen zijn dienen zich aan te melden bij OPTA's persvoorlichter, Edwin van de Haar, via e.vdhaar@opta.nl, of 070 315 3559.

Ook journalisten of analisten die de bijeenkomsten slechts via internet willen volgen dienen zich aan te melden bij Edwin van de Haar, zodat aan hen een inlogcode kan worden verstrekt.