Llink


Rotterdam 10 mei 2006


-PERSBERICHT-

LLinke Soep: Een mannenmars, telefoon op de Noordpool èn een nieuwe huisgenoot

Niet alle mannen zijn klootzakken, daarom is er aanstaande zaterdag de mannenmars in Utrecht. Nobele mannen van Nederland lopen mee en laten zien dat niet alle mannen als haantjes met losse handjes rondlopen. Een grappig feit is dat deze mars bedacht is door een vrouw, Marion van der Stad. Zij is deze uitzending te gast samen met een van de deelnemers, Merijn Opheusden en geeft uitleg over de mannenmars. LLinke Soep wordt vrijdag 12 mei om 20:00 uur uitgezonden op radio1

Gelukkig is er een telefoon op de Noordpool, zo kunnen wij van LLinke Soep contact opnemen met drie studenten van het Climate Change College. Deze drie studenten zitten twee weken in de kou in een tentje, om onderzoek te doen naar klimaatsverandering.

Presentator Marcel van der Steen heeft sinds een paar dagen een nieuwe huisgenoot: Snoes de poes. Met het oog op de week van het huisdier gaat Marcel met Snoes op pad voor een grote APK. Heeft ze wel alle prikjes gehad? Heeft ze een chipje? En is ze niet te dik? De dierenarts gaat dit allemaal checken bij Snoes de poes.

LLinke Soep is een jongerenmagazine over Praktisch Idealisme. LLinke soep is iedere vrijdag tussen 20.00 en 21.00 uur te horen op Radio1. Llinke soep is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Sinds september 2005 zendt LLiNK uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, 747AM en www.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT




Llink