Llink


Rotterdam 11 Mei 2006


-PERSBERICHT-

Een echte luie(r) familie in No Waste Like Home

De bijna twee jaar oude oude Verity en de acht maanden oude tweeling Poppy en Tess verbruiken samen in een half jaar ongeveer 2.730 luiers. Om de paar uur verschoond moeder Gemma Bendall-Jones de luiers van haar kinderen en gooit deze dan in een zakje naar buiten. Haar man Mark gooit deze zakjes vervolgens netjes in de afvalbak. Penny wil de familie de alternatieven van de papieren luiers laten zien, zodat deze familie bijdraagt aan een schoner milieu en wel 120 euro per week bespaard! No Waste Like Home is vrijdag 12 mei om 19:45 uur te zien op Nederland 3.

Iedereen kan met de verschillende praktische oplossingen die Eco-expert Poyzer aandraagt energie en kosten besparen. No Waste Like Home is daarom het ideale programma voor de beginnende wereldverbeteraar. Op www.llink.nl vind u meer praktische tips.

No Waste Like Home is vrijdag 12 mei om 19:45 uur te zien op Nederland 3. No Waste Like Home is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Sinds september 2005 zendt LLiNK uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, 747AM en www.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT