Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwe Egyptische partner voor Comsys

Soesterberg, 12 mei 2006 - Comsys heeft een partnercontract getekend met het Egyptische bedrijf EXL Technologies. EXL gaat Comsys' telefonieplatform SpeechFrame® in zowel Egypte als overige Arabische landen zoals Koeweit en de Verenigde Arabische Emiraten op de markt brengen.

Het in Caïro gevestigde EXL Technologies is gespecialiseerd in producten en diensten voor service providers en network operators in het Midden-Oosten. "EXL is daarom de aangewezen partij om SpeechFrame te introduceren in Egypte. We werken bij voorkeur met lokale partijen, die veel kennis hebben van de betreffende markt. Vanuit Egypte hopen we het hele Midden-Oosten te kunnen bedienen. We zien deze overeenkomst dan ook als een belangrijke eerste stap naar een sterke aanwezigheid in de Arabische wereld", aldus Hans Stapel, manager marketing en sales bij Comsys.

Dr. M. Alhawary, president EXL Technologies: "We zijn verheugd dat Comsys ons geselecteerd heeft als partner voor het Midden-Oosten. We zijn zeer te spreken over het SpeechFrame-platform en hebben dan ook hooggespannen verwachtingen van deze partnerovereenkomst. De koppeling van SpeechFrame op de door EXL geleverde Excel-switches (thans: Cantata) zien we als USP en biedt verregaande flexibiliteit en gebruikersgemak. We doen overigens graag zaken met Europese bedrijven zoals Comsys, omdat hun cultuur relatief dicht bij de onze staat."

Comsys B.V., Laan Blussé van Oud Alblas 2A, Postbus 61, 3769 ZH Soesterberg.

Tel. 033 - 445 22 00, e-mail: info@comsys.nl, website: www.speechframe.com of www.comsys.nl.

Over Comsys
Comsys levert, integreert en onderhoudt SpeechFrame®, een familie van voice response systemen (IVR's), voor (spraakgestuurde) self-service oplossingen, multimedia contact centers en netwerk services. Hiermee richt Comsys zich voornamelijk op retailorganisaties, mediabedrijven, financiële instellingen en telecom operators. Comsys heeft ruim 25 jaar ervaring in geautomatiseerde klantencommunicatie en wereldwijd honderden installaties gerealiseerd. Comsys is gevestigd in Soesterberg (Nederland) en heeft nevenvestigingen in Engeland en Duitsland.