Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Glaszetter gewond bij bedrijfsongeval

Publicatiedatum: 12-5-2006 13:53:06

Angerlo - Een 58-jarige glaszetter uit Silvolde is donderdagmiddag gewond geraakt bij een bedrijfsongeval in Angerlo. De man liep rond het middaguur samen met een collega met een thermopaneruit bij een klus aan de Mariendaalseweg. Het slachtoffer struikelde daarbij op een gegeven moment en liep een flinke snijwond op aan een arm. De gewonde Silvoldenaar is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de verklaring van het slachtoffer was hij gestruikeld over een uitstekende boomwortel. De politie heeft de Arbeidsinspectie ingeschakeld.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Duivense gewond na aanrijding

Publicatiedatum: 12-5-2006 13:52:27

Duiven - Op de Kennedystraat in Duiven is donderdagmiddag een 34-jarige automobiliste uit die plaats gewond geraakt. De vrouw was rond twee uur betrokken geraakt bij een aanrijding met een snorfiets, bestuurd door een zeventienjarig meisje uit Zevenaar. Zij en haar zestienjarige duopassagiere uit Pannerden waren met de schrik vrij gekomen. De Zevenaarse reed met haar snorfiets over de Burgemeester van Dorth tot Medlerstraat, komende uit de richting van de Van Houtstraat. Op de kruising met de Kennedystraat ging het mis: de automobiliste, die vanuit de Van Goyenstraat kwam oprijden kreeg geen voorrang. Beiden botsten op elkaar, waarbij de Duivense automobiliste een verwonding opliep aan haar enkel.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Fietsendief op heterdaad betrapt

Publicatiedatum: 12-5-2006 13:51:53

Zevenaar - De Zevenaarse politie heeft donderdag op het Stationsplein een fietsendief op heterdaad betrapt. En surveillerende motoragent zag rond het middaguur twee jongens zich verdacht ophouden in de fietsenstalling bij het NS-station. Een van hen, een 20-jarige Zevenaarder, had een fiets in de hand waarvan het slot verbroken bleek. De man verklaarde tegenover de motoragent de fiets zojuist gevonden te hebben in het Rosorum. De agent besloot de zaak uit te zoek en gebood de Zevenaarder met de fiets naar het bureau te rijden. Daar bleek de fiets als vermist te zijn opgegeven. De Zevenaarder werd daarop aangehouden en bekende later. De man is na verhoor vrijgelaten.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---