Gemeente Hengelo

Breemarsweg tussen Haaksbergerstraat en Boekeloseweg

De Breemarsweg tussen de Haaksbergerstraat en de Boekeloseweg, en de Haaksbergerstraat vanaf de kruising met de Binnenhavenstraat tot en met de kruising met de Breemarsweg, worden voorzien van geluidsreducerend asfalt. De volgende verkeersmaatregelen zijn daarom noodzakelijk.

Breemarsweg tussen Haaksbergerstraat en Boekeloseweg

De werkzaamheden vinden plaats van 15 mei tot en met 23 juni 2006. Woningen en bedrijven blijven zo veel mogelijk bereikbaar, maar voor het doorgaande verkeer wordt de Breemarsweg afgesloten. Tijdens de werkelijke asfaltwerkzaamheden kan het zijn dat woningen en bedrijven tijdelijk niet bereikbaar zijn.

Haaksbergerstraat

De werkzaamheden vinden plaats van 6 juni tot en met 28 juli 2006. Het verkeer wordt met behulp van verkeerslichten over een rijstrook geleid. De Breemarsweg krijgt tijdens deze werkzaamheden geen aansluiting op de Haaksbergerstraat. Tijdens de werkelijke asfaltwerkzaamheden wordt het kruispunt geheel afgesloten.

Binnenhavenstraat

De werkzaamheden vinden plaats van 6 juni tot en met 28 juli 2006. Verkeer van en naar de Binnenhavenstraat zal tijdens werkzaamheden op de Haaksbergerstraat slechts beperkt mogelijk zijn; alleen rechtsaf in en rechtsaf uit. Tijdens werkzaamheden op de kruising zelf en tijdens de werkelijke asfaltwerkzaamheden wordt het kruispunt in zijn geheel afgesloten.