Docdata NV

DOCdata E-commerce Fulfillment tekent contract met Foreign Media Group voor fulfillment.

DOCdata E-commerce Fulfillment (onderdeel van DOCdata N.V.) en Foreign Media Group maken vandaag bekend dat zij een lange termijn overeenkomst hebben gesloten, waarbij DOCdata E-commerce Fulfillment met ingang van 1 juli 2006 de distributieactiviteiten van de Foreign Media Group gaat verzorgen. Hierbij gaat het zowel om retail- als e-commerce fulfillment distributie.

DOCdata E-commerce Fulfillment is verheugd dat de Foreign Media Group heeft besloten haar distributieactiviteiten uit te besteden aan DOCdata E-commerce Fulfillment. Deze overeenkomst zal een substantiële bijdrage leveren aan de omzet van DOCdata E-commerce Fulfillment.

DOCdata E-commerce Fulfillment houdt zich bezig met fijnmazige logistiek en gepersonaliseerde distributie voor onder andere Internetwinkels, detailhandel ketens en hard- en softwarebedrijven, voornamelijk voor de Europese markt.

De uitgaven van Foreign Media Group bestaan uit muziek-cd's, boeken, luisterboeken, tijdschriften, speelfilms, dvd's, documentaires, games en cd-roms. In de uitgeefvisie wordt ingespeeld op de verschillende mediaproducten en combinaties die hierin mogelijk zijn. Foreign Media Group stelt zich ten doel zo diep mogelijk in creativiteit en recht te investeren en platformonafhankelijk uit te geven.

Verdere informatie:
DOCdata N.V. Foreign Media Group M.F.P.M. Alting von Geusau S. Marseille CEO CFO Tel. 0416 631100 Tel. 058 2948945