Gemeente Den Haag

De Wassenaarseweg is dringend aan groot onderhoud toe. Daarom krijgt de Wassenaarseweg, tussen het Jozef Israëlsplein en de Koningskade/Raamweg, een nieuwe laag asfalt. Voorafgaand aan de asfaltering legt het Hoogheemraadschap van Delfland een leiding voor het riool onder de Wassenaarseweg door.
Alle werkzaamheden vinden plaats tussen dinsdag 23 mei en zaterdag 3 juni. De Wassenaarseweg wordt hiervoor volledig afgesloten voor het verkeer. Doorgaand verkeer wordt omgeleid. Vanaf zaterdagochtend 3 juni is de Wassenaarseweg weer open voor het verkeer.

Afsluiting en omleiding
De rioolwerkzaamheden op de Wassenaarseweg worden uitgevoerd van dinsdagochtend 23 mei tot en met zondag 28 mei. De asfaltering vindt plaats van maandag 29 mei tot zaterdagochtend 3 juni 2006 (06.00 uur). De Wassenaarseweg, tussen de Koningskade/Raamweg en het Jozef Israëlsplein, wordt in deze hele periode afgesloten voor het verkeer. Doorgaand verkeer wordt in beide richtingen omgeleid via de Raamweg, Waalsdorperweg, Van Alkemadelaan, Benoordenhoutseweg en de Zuid-Hollandlaan. Fietsers en voetgangers kunnen hun weg langs het werk vervolgen.

Meer informatie
Meer informatie over het onderhoud van de wegen in Den Haag, staat op de website www.denhaag.nl/wegonderhoud.