Verrassingsdag.nl

'keuzes maken'

WESTELBEERS, 20060316 --

Op vrijdag 12 mei vindt de eerste verrassingsdag.nl plaats met als thema 'keuzes maken'. Deelnemers maken kennis met zaken waar ze niet gauw voor kiezen, gaan onverwachte ontmoetingen aan, leren wat ze nog niet wisten, zien wat ze nog niet eerder zagen en komen in aanraking met onverwachte passies, maar daarvoor moeten ze wel keuzes maken.

Het programma begint om 11.30u. met een lunchbuffet in het Conferentiecentrum de Spreeuwel te Westelbeers. Hierna vinden er drie rondes plaats met workshops vanuit de onderwerpen het hoofd, het hart of de buik, waar de deelnemer uit kan kiezen (keuze uit ca. negen verschillende workshops). Tussen de workshops zijn uitgebreide pauzes waarin van alles gebeurt rond 'keuzes maken'. En dat alles vanuit een onbaatzuchtige gedachte; allen participeren vrijwillig in deze dag. Het programma is ongeveer om 18.00u. afgelopen waarna de deelnemers gebruik kunnen maken van een diner. Trefwoorden voor de gehele dag: onverwachte leermomenten, persoonlijk inzicht, nieuwe gevoelens, nieuwe contacten, creativiteit, prikkelend, spanning, verhalen, plezier, kortom: de verrassing!

Voor informatie over deze dag en de geringe kosten zie www.verrassingsdag.nl, waar u zich ook kunt opgeven voor deelname.

Alle netto opbrengsten van deze dag komen ten goede aan een ideële stichting ter verbetering van het welzijn van kinderen en jongeren in sociale noodsituaties. De dag wordt georganiseerd door 3voud; een samenwerkingsverband van E. de Vries Personeelsadviezen, CT² creative thinking coaching training en Alifa Coaching en Training.



verrassingsdag.nl