Ernst & Young: uitnodiging bedrijfsbarometer

Ernst and young

Beste,

Een moeizaam opkrabbelende economie, concurrentie van lage-lonen-landen en allerlei regelwijzigingen en aanpassingen: ondernemers in Nederland hadden in 2005 zeker niet altijd de wind mee.
De tweede bedrijfsbarometer van Ernst & Young geeft uitsluitsel over ontwikkelingen in het Nederlandse bedrijfsleven in het eerste kwartaal van 2006. Hoe is het vertrouwen van ondernemers in de economie; hoe beoordelen zij de overheid; wat verwachten zij van de winstgevendheid van hun bedrijf.

Ernst & Young presenteert vrijdag 12 mei de uitkomsten van de tweede bedrijfsbarometer. De bijeenkomst op de Drentestraat 20 in Amsterdam begint om 11 uur en duurt tot ongeveer 12.30. Voor een lichte lunch wordt gezorgd. Namens Ernst & Young zal Marnix van Rij de resultaten toelichten. Het onderzoek is uitgevoerd door Interview-NSS.

Het onderzoek richt zich op bedrijven tussen de 20 en 1000 medewerkers.

Journalisten zijn van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen. Aanmelden kan via Karel Zwaan, woordvoerder van Ernst & Young, telefoon 010 406 53 64 E-mail: karel.zwaan@nl.ey.com