TRIBEWANTED.COM, baanbrekende nieuwe vorm van toerisme

Een tropisch paradijs voor iedereen die ervan droomt

AMSTERDAM, 20060508 -- De oprichting van een wereldstam met een eigen tropisch eiland is onlangs gestart en de eerste Nederlanders hebben zich al aangemeld. Het heeft dan ook alles in zich; een online, virtueel avontuur dat zich voor je ogen afspeelt. De mogelijkheid om iets unieks te creëren op deze planeet, thuis, vanuit je luie stoel. Het beste van alles is nog wel de mogelijkheid om een fantastische bestemming te bezoeken waar men zijn eigen creatie zelf kan aanschouwen en beleven. Tribewanted is een van de meest opwindende projecten van dit millennium. Dit kon wel eens een nieuwe vorm van toerisme worden!


Uniek en briljant concept van Ben Keene en Mark James.

Ben is dol op avontuurlijke reizen en het was in 2004, op de luchthaven Heathrow, dat Ben de vriendelijkheid van de Fijianen leerde kennen. Tijdens zijn vlucht zat hij naast de Fijiaan Tony met wie hij uren praatte en vervolgens uitgenodigd werd voor het feest van Tony's broer in een klein bergdorpje op Fiji. Het feest duurde 3 dagen en Ben werd deel van een Fijiaanse stam. Eenmaal terug in Engeland besprak hij zijn avonturen met zijn vriend Mark James.
Mark is een man die ideeën ontwikkelt en met een passie voor reizen. Hij werd gepakt door het idee om een concept te ontwikkelen waarbij mensen uit de hele wereld elkaar ontmoeten via "online community" om iets echts te ontwikkelen dat ook daadwerkelijk "offline" bestaat.
En zo ontstond het idee om een 5000-ledentellende stam te formeren die een eigen "eco-community" gaat opzetten op een tropisch eiland waar men zelf ook de vakantie kan doorbrengen.
TRIBEWANTED.COM was geboren, samen met de stelling 'Dit is geen reality TV, dit is het échte leven!'
Het zou het begin worden van het grootste avontuur ooit.

Bijeenkomsten

Inmiddels worden in diverse landen bijeenkomsten georganiseerd door stamleden om met elkaar en geïnteresseerden ideeën uit te wisselen en te bespreken. De eerste bijeenkomst in Nederland zal niet lang op zich laten wachten. Iedereen die geïnteresseerd is of ook droomt van een eigen eiland kan deze namelijk bijwonen.
www.tribewanted.com




Ingezonden persbericht