Beëindiging notering aandelen Priority Telecom aan Euronext Schiphol-Rijk, 12 mei 2006 - Priority Telecom N.V. ( Priority ) kondigt aan dat, als gevolg van het succesvolle openbare bod van chellomedia Priority B.V. op alle uitstaande gewone aandelen van Priority, haar beursnotering beëindigd zal worden.
Op 15 mei 2006 zal Euronext Amsterdam N.V. 7.664.220 gewone aandelen in het kapitaal van Priority toelaten tot de notering, welke zijn voortgekomen uit de conversie van aandelen A en preferente aandelen. Door deze conversie houdt chellomedia Holding IV B.V. tezamen met haar groepsmaatschappijen 95% van de gewone aandelen.
Euronext Amsterdam N.V. heeft op verzoek van Priority ingestemd met beëindiging van de beursnotering van de aandelen Priority per 9 juni 2006. 8 Juni 2006 zal derhalve de laatste handelsdag van aandelen Priority zijn. Over Priority Telecom N.V.
Priority Telecom, gevestigd in Amsterdam, is een faciliteitengebaseerde zakelijke aanbieder van telecommunicatiediensten die zich met name richt op haar stedelijke kernmarkten in Nederland, Oostenrijk en Noorwegen. Priority Telecom levert high-speed internettoegang, privé- datanetwerken, op maat gemaakte netwerkdiensten en geavanceerde spraakdiensten aan zakelijke klanten. Priority Telecom richt zich met name op middelgrote en grote zakelijke klanten en stedelijke/nationale leveranciers van telecommunicatiediensten en maakt daarbij optimaal gebruik van haar ervaren lokale directe verkoopmedewerkers. Priority Telecom is een meerderheidsdochter van Liberty Global, Inc. De onderneming is genoteerd aan Euronext Amsterdam en wordt verhandeld onder het symbool PRIOR. Voor meer nieuws en informatie surft u naar www.prioritytelecom.com.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Priority Telecom N.V.
Citigate First Financial
Claire Verhagen Tel: 020 57 54 010 / Mob: 06 - 50 51 63 25
---


---- --