FNV Bondgenoten communiceert met Yourzine e-mail communicatie platform

ZALTBOMMEL, 20060512 -- Yourzine, specialist op het gebied van online marketing, heeft een e-mail communicatie platform ontwikkeld voor FNV Bondgenoten, zodat zij eigenhandig op een efficiënte wijze doelgroepgerichte nieuwsbrieven kan sturen.


FNV Bondgenoten zocht een uiterst gebruiksvriendelijke en efficiënte manier om haar leden op de hoogte te houden van actualiteiten, zoals bijvoorbeeld salarisontwikkelingen. Door de flexibele template die Yourzine heeft ontwikkeld, kan FNV Bondgenoten makkelijk zelf digitale nieuwsbrieven opstellen voor haar leden en versturen op ieder gewenst tijdstip. Naast de applicatie die Yourzine heeft geleverd, heeft het online marketing bureau ook geadviseerd over het concept en het design van de nieuwsbrief gerealiseerd.

Efficiënte communicatie
E-mailnieuwsbrieven zijn sneller inzetbaar, en dus actueler dan printversies. Ook is deze vorm van e-mail communicatie aanmerkelijk goedkoper. Bovendien is de respons van een e-mail goed te meten. FNV Bondgenoten kan, realtime, uitgebreide statistieken raadplegen in de module die Yourzine heeft ontwikkeld. Zo krijgen ze goed inzicht in de behoeften en het profiel van haar leden.

' Wij hebben gekozen voor Yourzine vanwege de professionaliteit, de uitgebreide mogelijkheden om zaken te meten en de flexibiliteit van de tool (uitbreiding met diverse modules). We zijn vooral geïnteresseerd geraakt na een inspirerende presentatie over de mogelijkheden van Yourzine.' Aldus Ester Iking van FNV Bondgenoten.




FNV Bondgenoten communiceert met Yourzine e-mail communicatie platform