Ingezonden persbericht


Soest, Mei 2006

nieuwe sneakers van Wolky in nieuwe leersoort

Striker strikes

Is getekend : Wolky

Het wordt met Wolky een avontuurlijke en sportieve zomer. Avontuurlijk omdat Wolky weer geslaagd is in het toepassen van een nieuwe leersoort en kiest voor een opvallend gewaagd design. Sportief omdat deze schoen past bij elke activiteit en bij elke kledingkeuze. Wolky's nieuwe sneakers voor mannen en vrouwen knetteren op het netvlies en staan sportief charmant aan blote benen. «Striker» strikes. De damesvariant heet "Moreira" en de herenvariant "Rossi". Beide namen komen uit sportieve bronnen.

De nieuwe leersoort die Wolky gebruikt voor de Striker sneaker is van topkwaliteit. Het oogt craquelé, maar is glad. Hierdoor is de kleur prachtig gemêleerd. Subtiele ontwerpdetails als een ragdunne veter, suède afwerking, gaatjes print aan de zijkant, een dunne belijning in de zool maken en de tekst "have a nice summer" op de lip maken de Striker af. De sneaker is volledig met leer gevoerd aan de binnenkant, heeft een rubberen zool en een voorgevormd uitneembaar voetbed.

De vrouwelijke Striker «Moreira» is ook verkrijgbaar in het zilver of goud met als adviesprijs E 99,95. Trendkleuren zijn de aardetinten off-white, bruin, zwart en terra en de nieuwe kleur appeltjesgroen met als adviesprijs E 94,95. Andere verkrijgbare kleuren zijn nog rood, paars, roze en geel. Verkrijgbaar in maat 36 t/m 43.

De Striker for Men, de «Rossi», overheerst in stijl, overheerst in comfort. Bedoeld voor ultiem loopcomfort. Het heeft een anatomisch gevormd en uitneembaar voetbed. De sierstreep in de rubberen zool is dezelfde kleur als het suède rond de vetersluiting. De adviesprijs is E 99,95, verkrijgbaar in de maten 41 t/m 46 en in de kleuren zwart, bruin, beige en rood.

Meer informatie kan via 030 6381222 of de website www.wolky.nl. Als de postcode wordt ingetypt, volgen de dealeradressen in de omgeving.

Rossi for men Moreira for woman

NOOT AAN DE REDACTIE

Het beeldmateriaal is vrij van copyright. Voor meer informatie of uitleen fotografie:

Gonnie de Groot, PR Support, Koperwiek 81, 3766 AM Soest Telefoon 035 6037470, Telefax 035 6019865, E-mail: info@gonniedegroot.nl Via www.gonniedegroot.nl "actuele persdossiers" zijn tekst en beelden te downloaden

Wolky B.V., Voorveste 15 B/C, 3992 DC Houten

Telefoon 030 6381222, Telefax 030 6381049, Email: info@wolky.nl


---- --