Landelijke Studenten Vakbond


"Jong talent; hoe huisvest je dat in de stad"

Jong talent heeft (woon)ruimte nodig om zich te kunnen ontplooien. Steeds meer woonruimte verdwijnt echter en bijbouwen blijkt vooral in studentensteden erg lastig. Met het congres Jong talent; hoe huisvest je dat in de stad? wil de LSVb een bijdrage leveren aan het vinden van structurele oplossingen voor de problemen rond studentenhuisvesting.

Programma
Het congres zal gehouden worden op vrijdag 12 mei a.s. van 13:00-17:00 in de Toren van Babel te Utrecht. Op het programma staan naast presentaties van succesvolle voorbeeldprojecten, plenaire discussies en ruime gelegenheid om in contact te komen met spelers uit alle hoeken van het huisvestingsveld.

Genodigde sprekers en debaters zijn:
Jan Benschop directeur van studentenhuisvester DuWo Anneke Bochem adjunct-directeur regio midden van Rabo Vastgoed Mieke Hanemaaijer directeur van Laagland Advies Remco de Maaijer directeur van Kences (kenniscentrum studentenhuisvesting)
Douwe Reitsma directeur van onderzoeksbureau de Smartagentcompany En De Woonbond

Aanmelding
Aanmelding voor gratis deelname kan via het inschrijfformulier (Programma en routebeschrijving worden na aanmelding toegezonden). Bezoekers van het congres ontvangen Kamernood in Beeld, een inventarisatie van de verschillende facetten van de studentenhuisvestingsproblematiek.

Vragen?
Neem contact op met de huisvestingsbabes van de LSVb, tel. 06-18577142 of email naar huisvesting@lsvb.nl.