Ingezonden persbericht


GR8 INDUSTRIES KRIJGT VERSTERKING

Per 1 juli wordt Juriaan van Woerkom (32 jaar) toegevoegd aan het team van GR8 Industries B.V. Zijn functie wordt business development director en hij zal zich bezighouden met het werven van sponsors en coordineren van sponsorbelangen voor diverse GR8 klanten. Belangrijkste missie is F1 nog populairder te maken bij de grote ( Nederlandse ) bedrijven. Daarnaast zal hij worden ingezet voor de ontwikkeling van nieuwe concepten op het gebied van motorsport. Juriaan is een echte Rotterdammer en zijn motto is dan ook 'Geen woorden maar daden'. Juriaan is nu al bereikbaar via mail (juriaan@gr8industries.com). Maar u zult sowieso nog veel van hem horen.

OVER GR8 INDUSTRIES.COM

GR8 INDUSTRIES.COM is een creatief sportsmarketing bureau dat merken en sportmensen vertegenwoordigd in diverse autosportklassen, waaronder Formule 1, DTM en de Dakar Rally.

GR8 INDUSTRIES.COM's klantenlijst bestaat onder andere uit Christijan Albers, JVC, Mingya.cn, Trust, Garcia Jeanswear, Bilderberg. Autotaalglas, Dremel, Superfund Nederland, MF1 Racing. GR8 INDUSTRIES.COM is gespecialiseerd in driver management, sponsor sourcing, sponsor consulting, licensing, merchandising de vertaling van sponsoring naar opvallende campagnes en pr strategieen. Bezoek voor meer informatie www.gr8industries.com

VOOR MEER INFORMATIE

Eva van Pelt, PR&Sponsoring Manager
eva@gr8industries.com