RTL Group


Speciale optredens Andrea Bocelli en Jim Bakkum tijdens finale 'Dancing With The Stars' bij RTL 4

Winston en Barbara verwikkeld in felle dansstrijd tijdens finale Aankomend weekend leven alle Dancing With The Stars-fans ongetwijfeld mee met acteur Winston Post en zijn danspartner Euvgenia Parakhina en met voormalig schaatster Barbara de Loor en haar dansgoeroe Marcus van Teylingen die tijdens de spannende finale van het populaire RTL 4-programma strijden om de felbegeerde eerste plaats. Terwijl Winston en Barbara met hun dans-egas het hele weekend verwikkeld zijn in een felle dansstrijd, maakt het programma tevens ruimte voor muziek, zang en dans van een geheel andere orde. Dancing With The Stars verwelkomt zaterdagavond niemand minder dan de populaire Italiaanse zanger Andrea Bocelli voor een speciaal optreden. Op zondagavond betreedt Jim Bakkum, die vorig seizoen met danspartner Julie de eerste Nederlandse winnaar van Dancing With The Stars werd, de dansvloer om voor het eerst een nummer uit de musical Grease op televisie te laten zien.

Dancing Jim speelt de mannelijke hoofdrol van Danny Zuko in de musical, die dit najaar in première zal gaan in het theater.

De finalisten dansen zaterdagavond een Ballroom- en een Latindans naar eigen keuze die zij de afgelopen weken al eens eerder vol overgave op de vloer vertoond hebben. Daarbij verrassen ze de kijkers, de jury én elkaar met een freestyle-dans, een zelf samengestelde dans met een choreografie naar eigen idee. Het oordeel van de vierkoppige jury, bestaande uit Monique van Opstal, Marcel Bake, Jan Postulart en voorzitter Cor van de Stroet, en de stem van de kijker zullen uiteindelijk duidelijk maken of Barbara en Marcus hét ultieme Dancing With The Stars-danspaar worden of dat Winston en Euvgenia betiteld worden als de nieuwe koning en koningin van de Dancing with the Stars-dansvloer.

Uiteraard zijn zondagavond ook alle dansparen van dit seizoen terug te zien op de dansvloer. Stylist Maik de Boer, presentatrice Myrna Goossen, zangeres Edsilia Rombley, actrice Lieke van Lexmond, ex-profvoetballer John de Wolf en Opsporing Verzocht-presentator Frits Sissing trekken samen met hun danspartners ter afsluiting van Dancing With The Stars nog één keer hun dansoutfit aan en showen de kijkers voor de laatste keer hun danskwaliteiten.

Uitzending: RTL 4, zaterdag 13 mei 2006, tussen 20.00 en 21.30 uur. RTL 4, zondag 14 mei 2006, tussen 21.00 en 22.00 uur.


---

---------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne Kolfschoten, persdienst RTL Nederland via tel. 035 - 6718878 of susanne.kolfschoten@rtl.nl. Voor fotos kunt u terecht bij de afdeling mediadocumentatie, tel. 035 6718553

© 2006 RTL Nederland / IP