Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Naarden, 14 mei 2006

Andrea Bocelli zingt moeders toe tijdens Sky Radio Showcase

Zaterdag 13 mei heeft Andrea Bocelli exclusief voor 25 moeders een aantal nummers gezongen tijdens de Sky Radio Showcase. Deze moeders werden verrast met een toegangskaartje voor dit exclusieve optreden van Andrea Bocelli. De familie van de moeders heeft meegedaan met de Moederdagactie van Sky Radio waarmee er direct kans werd gemaakt op een kaartje voor de showcase. Sky Radio 101 FM organiseert dit voorjaar exclusieve optredens voor haar luisteraars.

"Het was voor mij een complete verrassing dat ik hier naartoe ging en ik heb ervan genoten. Met zo'n kleine groep toegezongen worden door Andrea Bocelli, dat is uniek, ik kreeg er kippenvel van", aldus één van de winnaressen.

Exclusieve plaatsen
Voor de showcase van Andrea Bocelli is een speciale Moederdagactie opgezet. Luisteraars konden hun moeder verrassen voor Moederdag. De afgelopen dagen hebben ze de favoriete plaat van hun moeder kunnen aanvragen bij Sky Radio 101 FM. Dit nummer wordt op Moederdag gedraaid en zo maakten ze direct kans om één van de exclusieve plaatsen te bemachtigen voor dit eenmalige intieme optreden van de Italiaanse zanger.

Showcase met Bløf
Na deze eerste showcase van dit jaar, speelt op vrijdag 19 mei Bløf diverse nummers van hun nieuwe album 'UMOJA' speciaal voor Sky Radio luisteraars. De showcase vindt eveneens plaats op een geheime locatie en is alleen toegankelijk voor een select gezelschap.

Sky Radio 101 FM
Sky Radio 101 FM is met de relaxte muziekmix in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, overal op de kabel, via internet en via Digitenne. Sky Radio 101 FM is de non-stop relaxte muziekzender van Nederland zonder dj's met elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie.



Ingezonden persbericht