Nighttown Rotterdam

Barkeepersgala 2006 in Nighttown

Zondag 14 mei :
BARKEEPERSGALA 2006

Ook in 2006 is Nighttown the place to be voor alle horecamedewerkers en hun vaste gasten uit Rotterdam en omstreken. Op zondag 14 mei organiseren Jaap Brantenaar en Hugo Boudesteyn voor de zestiende keer het Barkeepersgala. Samen met de vaste begeleidingsband The Barking Dogs, zijn de bezoekers van het Barkeepersgala 2006 verzekerd van een spetterende avond.

Al zestien jaar is het Barkeepersgala een groot succes in Rotterdam. Met z'n allen een drankje doen, dansen, feesten én zingen: alle geneugten van het goede leven zullen aanwezig zijn op dit jaarlijks terugkerende evenement!

Kom kijken naar alle collega's of uw favoriete medewerkers uit de diverse horecagelegenheden die zich hebben ingeschreven voor het Barkeepersgala. Op de avond zelf zullen de barkeepers - onder begeleiding van The Barking Dogs- het podium bestijgen om hun eigen versie van bekende nummers weg te geven. Dit kan zijn Frans Bauer tot The Doors, en van Blof tot Meatloaf.

Ook dit jaar zal de toegang bijna geheel gratis zijn. De vroege vogels kunnen tot 22.00 gratis naar binnen; na 22.00 zal bedraagt de entree ¤ 5,-. Wil je niets van de avond missen? Wees er dan snel bij, want als de zaal vol is dan zullen er bezoekers geweigerd moeten worden.

Barkeepersgala 2006 Rotterdam: hét jaarlijkse spektakel voor de horecagenieter!

ZO 14.05 Barkeepersgala 2006 Rotterdam
Aanvang 21.00 uur
Gratis toegang tot 22.00 uur, daarna ¤ 5,-

www.nighttown.nl / www.barkeepersgala.nl


---


Nighttown Rotterdam