Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Hardenberg, 10 mei 2006

Uitgaan in Hardenberg

the sweet en michael schenkergroup naar podium

Hardenberg-, Komend weekend staat er weer van alles te gebeuren in de Hardenbergse bedrijven van PodiumGroep.nl.

Vrijdagavond: U2NL (The Dutch U2)
In 2005 ging 'U2NL', Nederlands allerbeste U2 tribute-band, van het ene hoogtepunt naar het andere. In de lineup met Joe Cocker op een groot festival in Duitsland, 2 optredens in Brussel en spelen op de afterparty van U2 zelf tijdens de Vertigo Tour in Amsterdam. Voor 2006 staat er o.a. een tour naar Gran Canaria op het programma en zal U2NL weer op vele grote podia staan in binnen- en buitenland. De show die U2NL vrijdagavond in De Troubadour in Hardenberg geeft, staat garant voor het pure U2 gevoel. Alleen de grootste hits worden gespeeld door een band die wel erg dicht bij de Ierse Rock-iconen komt. De deuren van De Troubadour gaan vrijdag open om 21.00 uur.

Zaterdagavond: The Sweet

De seventiesrockgroep The Sweet verzorgd met supportact 'On the cover' zaterdagavond (13-05) vanaf 21.00 uur een daverende Classic Rockparty. The Sweet is een Engelse glamrockband met hoogtijdagen tussen 1971 en 1978. De band werd opgericht in 1968 als Sweetshop, later afgekort naar Sweet. Succesbezetting: Andy Scott (gitaar/zang), Steve Priest (bas/zang), Brian Connolly (zang) en Mick Tucker (drums/zang), waarvan de eerste twee nu nog in leven zijn. Glamrockrevival in Podium.

Zaterdagnacht: Pop & Rockparty

De allerbeste pop- en rockhits komen zaterdagnacht tot 03.00 uur in sneltreinvaart voorbij tijdens de succesvolle PODIUM POP & ROCKPARTY. De mooiste muziek en de stoutste lichteffecten worden weer van stal gehaald. De P&R-party is inmiddels een héél populair feestje. En tussen 03.00 en 06.00 uur gaan alle remmen los met de Podium Megamix van eigentijdse hits, goud van oud, Nederlandstalig, beetje R&B, beetje trance&house, beetje skihut en natuurlijk ook lekkere rock, afgewisseld met veel feel-good-music!

Swingcafé Den Herdenbergher

Zaterdagavond (13-05) is Grand Café Den Herdenbergher in het centrum van Hardenberg weer het Swingcafé van NO Overijssel. Entree vanaf 23 jaar dus v.a. 22.00 uur de uitgaansavond voor de 'oudere jongere' met DJ Herman P. die weer de beste (dans-) hits uit de 70's, 80's en 90's draait. 'Feel good' is troef in Den Herdenbergher.

Zondag: Michael Schenkergroup

De Duitse meestergitarist Michael Schenker komt zondag 14 mei met zijn wereldband naar Podium. Michael Schenker heeft in de afgelopen 25 jaar regelmatig kennis gemaakt met de duistere kanten van het muzikantenbestaan. Zijn leven wordt gekenmerkt door torenhoge pieken maar zeker ook door metersdiepe dalen. Hoe het ook zij, inmiddels staat hij stevig met beide benen in de 'echte wereld' en laat hij zijn gitaar weer spreken. Het resultaat is zondag vanaf 19.00 uur (zaal open) te horen in de grote zaal.

Alle informatie vind je op de centrale website www.PodiumGroep.nl.

-----------------------

Einde Persbericht. Meer info via Herman Potgieter 06-21588684


---- --