Schoonmoeder naar de hel voor moederdag

The amsterdam dungeon

PERSBERICHT

Amsterdam, 11 mei 2006

Schoonmoeder valt meters het duister in met achtbaan
The Amsterdam Dungeon manager stuurt zijn schoonmoeder naar de hel!

Na jaren lang te horen hebben gekregen dat er nooit iets met moederdag georganiseerd werd, was manager van The Amsterdam Dungeon, Wybo Wijnbergen, het meer dan zat. Onder valse voorwaarden werd zijn schoonmoeder naar The Amsterdam Dungeon gelokt, waar zij de schrik van haar leven kreeg.

Schoonmoeder lief houdt niet van griezelen en al helemaal niet van de spannende achtbaan rit die zich in het koepelgedeelte van de oude kerk bevindt. De enige indoor achtbaan van Amsterdam wel te verstaan! Hoe gingen we haar hierin krijgen zonder dat ze gillend zou weg rennen. Een wreed plan werd gesmeed!

17)'Ze wil elk jaar iets voor Moederdag en ik heb er nooit iets mee gedaan. Heb haar dit jaar wijs gemaakt dat ik een vervroegd moederdag cadeau had, maar dat ze wel geblinddoekt met mij mee moest', zegt Wybo Wijnbergen.'We hebben stiekem alle geuren, geluiden en beelden van de attractie uitgezet in The Amsterdam Dungeon, zodat ze geen notie had van waar ze was. Toen ze eenmaal in de achtbaan zat, kon ze geen kant meer op en hebben we de achtbaan snel aan gezet'. Het is uitgelopen op een echt ritje naar de hel.

De schoonmoeder is helaas nu de ex-schoonmoeder van Wybo.'Wat een stunt heeft die schoonzoon van mij uitgehaald. U mag gerust weten dat ik er helemaal niet blij mee was. Vond de achtbaan heel spannend en eigenlijk ook heel erg leuk. Natuurlijk komt het allemaal goed tussen Wybo en mij, maar laat hem voorlopig maar even zweten. Misschien wel tot volgend jaar moederdag!' zegt de (ex) schoonmoeder van Wybo.

Ben jij zelf je schoonmoeder of zelfs je eigen moeder helemaal zat? Kom op moederdag naar The Amsterdam Dungeon en zet ze zelf in onze angstaanjagende achtbaan naar de hel. Moeders en schoonmoeders komen bij ons gratis naar binnen deze dag!


Noot voor de redactie,