Llink


Rotterdam 12 mei 2006


-PERSBERICHT-

Geitenwollensokkenshow

Van Jole praat met Oxfam Novib directeur Sylvia Borren

Francisco van Jole praat in deze uitzending met Oxfam Novib directeur Sylvia Borren over haar idealen, de Novib-methode en het tweede Nederlands Sociaal Forum, met als motto " een andere wereld is mogelijk". Oxfam Novib is een van de organisatoren van dit festival. De Geitenwollensokkenshow wordt uigezonden op zondag 14 mei 2006 om 20:00 uur op radio1.

19,20 en 21 mei zullen duizenden bezoekers deelnemen aan meer dan 150 workshops, een filmfestival en debatten met internationale sprekers. Het tweede Nederlands Sociaal Forum vindt plaats in Nijmegen op de universiteitscampus.

Oxfam Novib steunt mensen wereldwijd die strijden voor hun rechten en een fatsoenlijk bestaan. Zij streeft naar een rechtvaardige wereld zonder armoede. Dit doen ze onder andere door projecten te steunen van lokale organisaties in ontwikkelingslanden, door nationaal en internationaal beleid te beïnvloeden via lobby en door campagne te voeren

'De Geitenwollensokkenshow' is zondag 14 mei om 20:00 uur te beluisteren op Radio 1. 'De Geitenwollensokkenshow' is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Sinds september 2005 zendt LLiNK uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, 747AM en www.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT