Verzamelberichten zondag

's-Hertogenbosch, 14-05-2006

Aanhoudingen na vechtpartij

s-Hertogenbosch In de nacht van zaterdag op zondag zijn op de Parade drie mannen aangehouden. Surveillerende agenten zagen de mannen vechten en hebben hen hierop aangehouden. De 20-jarige Bosschenaar en de twee Boxtelse mannen (20 en 25 jaar) zijn overgebracht naar het politiebureau.

Fietsendievegge aangehouden

Oss Zaterdagmiddag is in haar woning in Oss een 25-jarige vrouw aangehouden. In de woning van de vrouw trof de politie een aantal fietsen aan die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. De Osse is aangehouden op verdenking van diefstal danwel heling van deze fietsen; zij is voor nader onderzoek op het politiebureau inverzekeringgesteld.

Politie houdt woninginbreker aan

Boxmeer De politie heeft zaterdag in Coevorden een 34-jarige man uit Cuijk aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij een poging tot inbraak in een woning in de Maasstraat in Sambeek op 27 maart jl. Diezelfde nacht is al een 39-jarige man uit Rijkevoort aangehouden.

Huiselijk geweld

Nuland Zaterdagavond is een 36-jarige man uit Nuland aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn vriendin. De verdachte is voor nader onderzoek inverzekeringgesteld.

Snorfietser gewond

s-Hertogenbosch Zaterdagmiddag is op de kruising van de Pettelaarseweg en de Zuiderparkweg een 37-jarige snorfietser uit s-Hertogenbosch gewond geraakt. Hij kreeg geen voorrang van een 56-jarige automobilist uit s-Hertogenbosch. De snorfietser is overgebracht naar het ziekenhuis.

Rijden onder invloed

s-Hertogenbosch Zaterdagavond is op de Simon Stevinweg een 38-jarige man uit Oirschot aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. De bromfietser kreeg een rijverbod van 13 uur; zijn bromfietscertificaat is ingevorderd.

Later deze nacht is in de Tolbrugstraat een 18-jarige snorfietser uit s-Hertogenbosch aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Hij kreeg een rijverbod van zeven uur en een proces-verbaal.

Drunen Zaterdagnacht is op de A59 ter hoogte van Drunen een 43-jarige man uit Rosmalen aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. De automobilist kreeg en rijverbod van vijf uur en een proces-verbaal.

Rosmalen Later deze nacht is op de Graafsebaan een 16-jarige bromfietser uit s-Hertogenbsoch aangehouden. Hij kreeg een rijverbod van drie uur en er is proces-verbaal opgemaakt.

Boxtel Zaterdagnacht is op de Parallelweg Zuid een 35-jarige vrouw uit Boxtel aangehouden. De automobiliste kreeg een rijverbod van acht uur en haar rijbewijs is ingevorderd.

Schijndel In de nacht van zaterdag op zondag is in de Eerdsebaan een 46-jarige Udenaar aangehouden vanwege hetzelfde feit. De automobilist kreeg een rijverbod van zes uur en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Veghel Zaterdagnacht is in de Udenseweg een 26-jarige man uit Heeswijk Dinther aangehouden. De automobilist kreeg een rijverbod van drie uur en een proces-verbaal. In de Julianastraat is een 28-jarige man in zijn woonplaats aangehouden. De Veghelnaar kreeg een rijverbod van twee uur en een proces-verbaal.

Uden Op de Ruitersweg is een 45-jarige automobilist uit Beek en Donk aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Hij kreeg een rijverbod van vijf uur en eveneens een proces-verbaal.

Oss Zaterdagavond en nacht zijn op meerdere locaties in Oss tijdens een alcoholcontrole door de politie in totaal negen automobilisten aangehouden vanwege het rijden onder invloed van alcohol. Van drie bestuurders is het rijbewijs ingevorderd. Allen kregen een rijverbod.

Brandstichting

Drunen Zaterdagavond brak er brand uit in een schuurtje bij een woning in de Sibeliusstraat. De brandweer heeft de brand kunnen blussen. De politie vermoedt brandstichting en heeft een onderzoek ingesteld. Als gevolg van de brand raakte niemand gewond.

Wildplasser draait door

s-Hertogenbosch In de nacht van zaterdag op zondag is in de Torenstraat een 37-jarige man uit Brakel aangehouden. De man urineerde op de openbare weg en kreeg daarvoor een bekeuring van surveillerende agenten. De verdachte reageerde agressief en een grote groep omstanders probeerden de agenten te beletten. De verdachte kon de agent tegen zijn been schoppen. De 37-jarige man is overgebracht naar het politiebureau.

Vandaal aangehouden

Boxtel Zaterdagnacht is op de Markt een 28-jarige man in zijn woonplaats aangehouden. Surveillerende agenten zagen dat de man vernielingen pleegde aan het straatmeubilair. De Boxtelnaar is overgebracht naar het politiebureau. Hij kreeg een proces-verbaal.

Vrouw aangehouden voor mishandeling 11-jarig meisje

Oss Zaterdagavond is in de Kuipers Rietbergstraat een 37-jarige Osse aangehouden. Zij wordt ervan verdacht zojuist een 11-jarig plaatsgenootje bij de keel te hebben gegrepen. De aanleiding is onbekend. De inmiddels gewaarschuwde en gearriveerde politie hebben de vrouw overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.