Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Nederland, 12 mei 2006

CLOWN ARMY HOUD OPEN DAG IN HAVELTE!

Iedereen geschikt voor deelname aan het clowns army

Zondag 14 mei zal Clolonel, het Clownlijk Loslopend Nederlands Leger, een open dag houden in het Drentse Havelte, om nieuwe clowns te rekruteren. De clowns zijn nodig in de strijd voor meer zon, levende mensen, respect, bloemen, begrip, vrijheid, blijheid, knuffels, eerlijkheid, kusjes op een zondagmiddag, gelijkwaardigheid, tijd, waterpistolen, fruit en groente, vertrouwen, wattenkatapulten, bomen, koala's, gastvrijheid en boven alles: in de strijd voor meer liefde!

De open dag wordt gehouden op een bijzonder natuurgebied aan de Helomaweg te Darp (ook te vinden onder Johannes Postkazerne Havelte). Omdat we een grote drukte verwachten op onze open dag worden er pendelbussen ingezet tussen de NS stations Meppel en Steenwijk en heeft de NS haar dienstregeling aangepast.

Tijdens de Clown Army dagen kunnen mensen zelf ervaren wat hier allemaal bij komt kijken. Ze kunnen in de huid kruipen van de clowns. Daarmee beleven ze de actie, voelen ze de spanning en kunnen ze het indrukwekkende gebulder van langsrazende giechels ervaren.

De clowns zullen dmv een vragenlijst rekruten keuren op hun extreme ongeschiktheid. 'Watervrees, hoogtevrees, engtevrees, tunnelvrees, helmvrees, wapenvrees, groepsvrees, sneeuwvrees, regenvrees, moddervrees, slaaptekortvrees, lichamelijke inspanningsvrees.' Hoe meer je mankeert als soldaat hoe beter, want:

ONGESCHIKT IS SUPER

Noot voor redaktie:

Meer info over clolonel, het Nederlandse clownarmy: http://www.clolonel.nl

Email: clownarmy@ddh.nl

Ter plaatse beperkt bereikbaar via: 06-23555247