Bouma niet in oranje, zakenwaarnemer steunt Van Basten

Steun Ger Lagendijk aan Van Basten op MP3 download voor Nederlandse media

NIEUWEGEIN, 20060514 -- Ger Lagendijk, voetbalmakelaar/zakenwaarnemer van o.a. de gebroeders Koeman, Theo Lucius en Wilfred Bouma heeft met high society zanger Ger Vos de voetsingle "Duitsland wordt Oranje!" opgenomen. Een niet gebruikelijk voetballied waarmee ze Van Basten en zijn mannen een hart onder de riem willen steken tijdens het WK. "Duitsland wordt Oranje!" is een lied vol spanning, emotionele radiofragmenten en heeft een zeer hoog meezing gehalte. Speciaal voor de media is een officiële, legitieme MP3 download pagina gemaakt waarop de single gratis af te luisteren en/of te downloaden is: www.themusicreps.com/oranje .


Ger Lagendijk: "...Heel veel mensen weten niet dat ik regelmatig zing in mijn eigen Rotterdamse restaurant Montmartre. Ik vind het heerlijk om mensen te entertainen. Daarom heb ik geen moment nagedacht toen Ger mij belde om samen een duet op te nemen. Ik was blij verrast toen ik het nummer voor het eerst hoorde. Dit is absoluut geen hoempapa nummer zoals zo veel van die voetballiedjes. Ik denk dat dit nummer, niet omdat ik er in mee zing hoor, alle potentie heeft om een hit te worden. Recentelijk hebben we het gezongen op de Wevershoeve secretaressedag. De reactie van de aanwezige directiesecretaresses was fantastisch. De hele tent op zijn kop. En als vrouwen een voetballiedje leuk vinden, wil dat toch wel wat zeggen" Om er nuchter aan toe te voegen: "Maar ook al wordt het geen hit, er komen meer dan 100 voetballiedjes uit, heb ik toch ontzettend veel lol gehad om deze plaat samen met Ger, Melchior Rietveld van de MBR studio"s en George The van Volendam Music op te nemen. Dit is toch weer totaal iets anders dan bijvoorbeeld de transfer van Ronald naar PSV. Leuke dingen doen houden het leven spannend".

Ger Vos: "...Tijdens de Wevershoeve Business Personality Award zongen Ger Lagendijk en ik spontaan samen een duet. Dit sloeg zo aan bij de aanwezige zakenlui dat ik gelijk aan Ger Lagendijk dacht toen George The, de ex-gitarist van de George Baker Selection, mij belde om een voetballied op te nemen. George werkt al jaren bij Volendam Music waar hij ontzettend succesvol is met Jan Smit. Dus ik heb er geen moment over nagedacht om "ja" te zeggen op zijn uitnodiging"