Persbericht

15e Software Developer Conference op 15 & 16 mei 2006.

Haarlem, 25 april: Voor het 15e achtereenvolgende jaar wordt op 15 & 16 mei a.s. de Software Developer Conference (SDC) georganiseerd, een tweedaags evenement voor en door professionele software developers. 30 Nationaal en internationaal bekende sprekers verzorgen in totaal meer dan 90 (!) technische sessies voor .Net (C#, VB, ASP) en Delphi. Bijzonder trots is het organiserende SDN (Software Developer Network) dit jaar op de aanwezigheid van de live Dot Net Rocks Show (met Carl Franklin, Richard Campbell en Mark Miller) en de keynote die wordt verzorgd door Ruud de Jonge (Developer Platform Evangelist bij Microsoft Nederland).
Tot de sprekers behoren o.a. Shaun Walker, de geestelijk vader van het open source CMS DotNetNuke, en David Intersimone die over de toekomst van Delphi & Borland zal spreken. Verder is er uiteraard veel aandacht voor .Net 2.0, Visual Studio 2005, en nieuwe technieken als WPF, WCF en AJAX.
Dit voor software developers unieke evenement wordt tegen kostprijs aangeboden en vindt plaats in congrescentrum Papendal (Arnhem). Kijk voor een sessieschema, toegangsprijzen, en een overzicht van alle sprekers op www.sdc.nl.

Over het SDN
Het Software Developer Network (SDN) is een onafhankelijke vereniging voor software developers die werken met Visual Basic.NET, C#.NET, Delphi, ASP.NET, Visual Objects en Visual FoxPro. Bij de vereniging zijn inmiddels een kleine 700 bedrijven aangesloten en meer dan 1250 developers. Het SDN onderhoudt (uiteraard) een dynamische website met artikelen, nieuws, tips & tricks en forums, en het brengt 4x per jaar een eigen magazine uit dat alleen aan leden wordt verzonden. Daarnaast organiseert het SDN 3x per jaar een 1-daagse conferentie, de Software Developer Events, waar, net als op de SDC, nationaal en internationaal bekende sprekers sessies verzorgen. Deze SDE's zijn voor leden gratis toegankelijk.

Voor meer informatie kunt kijken op www.sdn.nl of u kunt contact opnemen met:

SDN
Joop Pecht (secretaris)
t: 0543 518058
e: info@sdn.nl