Gemeente Dantumadeel


| | Uitnodiging

---

Uitnodiging

Thema-avond Ouders Graag Gezien âGeef me de 5â
Heeft uw vereniging voldoende vrijwilligers? Weet uw vereniging de ouders genoeg te motiveren om iets te doen voor de vereniging waar hun kinderen sporten?
Zo nee, kom 15 mei naar deze thema-avond.
Zo ja, kom ons op 15 mei vertellen hoe u dat doet. Het is geen geheim dat veel verenigingen moeite hebben met de desinteresse en lage inzet van de ouders van hun jeugdleden. Toch is het uiterst wenselijk om ouders te betrekken bij de vereniging waarbij hun kinderen sporten. Naast het stimuleren en ondersteunen van hun kinderen zijn ouders onmisbaar bij allerlei kleine en grotere verenigingstaken. Maar hoe betrek je ouders op een goede en blijvende manier bij de vereniging?
Tijdens de thema-avond ââOuders Graag Gezienââ wordt het stappenplan gepresenteerd om ouders systematisch bij de vereniging van hun kind te betrekken. De stappen die worden doorgenomen zijn het scheppen van voorwaarden, het informeren van ouders, het persoonlijk betrekken, het inzetten van ouders en als laatste stap het opstellen van ouderbeleidsplan. Op de thema-avond Ouders Graag Gezien zullen deze stappen verder worden uitgewerkt.

maandagavond 15 mei 2006 , van 19.30 tot 22.00 uur De Nije Warf
Adres Voorweg 31A, 9133 PA Wouterswoude
Docent Helma Kiewiet
Aanmelding tot donderdag 11 mei 2005 bij J. Adema, tel. 0511 426422 of jadema@dantumadeel.nl

---