Ingezonden persbericht


persbericht

Mammoetexpert geeft lezing tijdens avondopenstelling ecodrome zwolle

Zwols themapark prolongeert succesvolle kindermiddagen mei en juni

Zwolle, donderdag 4 mei 2006 - Ecodrome Zwolle opent op maandag 15 mei in de avonduren haar deuren. Bezoekers kunnen het themapark vanaf 17.00 uur tegen een korting van 50% bezoeken. Mammoetexpert Dick Mol, bekend van Discovery Channel, start om 19.30 uur een lezing over mammoeten. Na het succes van de kindermiddagen eerder dit voorjaar, organiseert Ecodrome Zwolle ook op diverse woensdagen in mei en juni themamiddagen voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar.

Themapark Ecodrome Zwolle opent op maandag 15 mei tussen 17.00 en 21.00 uur haar deuren. Tijdens een speciale avondopenstelling kunnen bezoekers, tegen een aantrekkelijke korting van 50%, het Zwolse attractiepark bezoeken. Naar aanleiding van de recente onthulling van een levensgrote mammoetreplica, geeft expert Dick Mol om 19.30 uur een lezing die geschikt is voor kenners maar ook voor andere geĂŻnteresseerden. Mol is een internationaal gerespecteerde mammoetexpert en onder meer bekend van Discovery Channel. Tijdens de avondopenstelling zijn Rio Negro, Expeditie IJstijd, Expeditie Dierenwereld en het Paviljoen geopend.

Meer kindermiddagen
In navolging op het succes van de thematische kindermiddagen eerder dit voorjaar, organiseert Ecodrome Zwolle op woensdag 10, 17, 24, 31 mei en 7 juni vijf middagen waarin kinderen op een 'fun'-manier meer te weten komen over het leven in de ijstijd. Kinderen spelen tijdens deze middag een spannend ijstijdspel en ontdekken welke dieren in dit tijdperk hebben geleefd. De kindermiddagen duren van 14.00 tot 15.30 uur en zijn geschikt voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Per kind zijn de kosten E 2,50 exclusief entree tot het park. Doordat het programma volledig is verzorgd, hoeven ouders hun kinderen niet te begeleiden.
---



Ingezonden persbericht