Gemeente Etten-Leur

Agenda raadsvergadering

Op maandag 15 mei 's avonds om 19.30 uur wordt er in de raadzaal een openbare raadsvergadering gehouden. Hier vindt u de agenda.

Raadsvergadering op 15 mei

De voorzitter van de raad maakt bekend dat er op maandag 15 mei a.s. 's avonds om 19.30 uur in de raadzaal een openbare raadsvergadering wordt gehouden. Tijdens deze vergadering komen de volgende onderwerpen aan de orde:

* Voorstel over de aanpassing van de commissie-invulling van de fracties van VVD en D66.

* Voorstel over het beschikbaar stellen van een krediet voor de aanleg van fietspaden langs de Beiaard.

* Voorstel om de nota "Beheren op niveau" vrij te geven voor de inspraak.

* Voorstel over de ontwerpbegroting 2006 van de GR RAV Brabant Midden-West-Noord (Gemeenschappelijke Regeling Regionale Ambulance Voorziening).

* Voorstel over de eerste begrotingswijziging 2006 Gemeenschappelijke Regeling Openbare Gezondheidszorg (GR OGZ) en de derde wijziging van de Gemeenschappelijke Regeling (GR) zelf.
* Voorstel over de ontwerpbegroting 2007 van de GR OGZ.
* Voorstel over de ontwerpbegroting 2007 van de GR KCV (Kleinschalig Collectief Vervoer West-Brabant.

* Voorstel over de heroverweging van het raadsbesluit inzake afwijzing verzoek tot vergoeding

van planschade van de heer en mevrouw Bolleboom, Waldhoornlaan 31 naar aanleiding van

een bezwaarschrift.

* Voorstel over de benoeming van raadsleden in diverse overlegvormen.

* Voorstel over de grondaankoop aan de Hoevenseweg 40.
* Voorstel over het verzoek van de heer Van Hees, Stelling 15 inzake een wijziging van het bestemmingsplan "Achter de Molen 2" voor uitbreiding van de woning Stelling 15.

Voor belangstellenden is er gratis een exemplaar van de raadsagenda verkrijgbaar in het informatiecentrum in het stadskantoor. Deze agenda kan worden afgehaald tot en met maandag 15 mei 2006, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Tevens kan de agenda inclusief voorstellen en conceptbesluiten vanaf maandag 8 mei worden ingezien in het informatiecentrum in het stadskantoor en bij de openbare bibliotheek Etten-Leur, Anna van Berchemlaan 4. Indien u gebruik wilt maken van het spreekrecht aangaande de geagendeerde onderwerpen, dan dient u voor 15 mei a.s. 12.00 uur contact op te nemen met de raadsgriffier, de heer W.C.M. Voeten via tel.nr. (076) 5024434 of e-mailadres Wim.Voeten@Etten-Leur.nl. U dient de volgende gegevens te vermelden: naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en het agendapunt waarop u wilt inspreken.

De volledige agenda van de raadsvergadering is beschikbaar op de gemeentelijke internetsite www.etten-leur.nl > Bestuur & beleid > Gemeenteraad > raadsvergadering > 2006 > 15 mei

Gids/plattegrond
Week in....week uit
Sint Paulushofje

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl