RTL Group

Lousewies van de Laan in de eerste 'Who's Next' bij RTL Z op RTL 7 Aanstaande maandag is Lousewies van de Laan de allereerste gast in het nieuwe dagelijkse tv-programma 'Who's Next' bij RTL Z op RTL 7. Samen met presentator en NRC-journalist Robert van de Roer neemt ze de nrc.next van die ochtend door aan haar ontbijttafel. Natuurlijk zal het ook gaan over het D66-congres van komend weekend.

Whos Next is het dagelijkse tv-programma van nrc.next en RTL Z (RTL 7). Elke ochtend neemt Robert van de Roer de krant door met bekende of minder bekende Nederlanders uit het nieuws. Een paar uur later wordt het interview uitgezonden. Het programma wordt geproduceerd door De Magere Aap Mediaproducties, het productiehuis van Wilfried de Jong en Jurgen van Uden.

Presentator Robert van de Roer (1958) werkt sinds zijn negentiende als journalist. Hij begon als beeldbandredacteur bij Studio Sport, was vervolgens vijftien jaar onderzoeksjournalist en ruim twaalf jaar diplomatiek redacteur bij NRC Handelsblad. In deze laatste functie interviewde hij vele internationale leiders en won hij twee keer een prijs van de correspondentenvereniging van de Verenigde Naties in New York. De afgelopen jaren trad hij ook op als televisiecommentator en presenteerde hij het RVU- programma 'Het Referendum'.

Uitzending: RTL 7, vanaf maandag 15 mei, elke werkdag om 12:40 en 17:45 en permanent via nrc.nl/whosnext en rtl.nl/actueel/whosnext.


---

------------
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Onno Posthuma, persdienst RTL Nederland, via tel: 035 6718667 of onno.posthuma@rtl.nl.

© 2006 RTL Nederland / IP