RTL Group

www.rtlshop.nl opent vanaf 15 mei virtuele deuren Eerste verkochte boeken Herman Den Blijker gesigneerd

Tegenwoordig komt er van de meeste programmas wel een boek, dvd of ander product uit. Zo ook bij de vele populaire programmas van RTL. Deze producten, zoals de dvds van series als CSI, 24, Baantjeren Idols, de boeken van Hoe Schoon Is Jouw Huis, RTL Travel en Jamie Oliver, zijn vanaf 15 mei aanstaande te verkrijgen via RTLs nieuwe webwinkel.

Niet alleen dvds en boeken zijn via deze site te verkrijgen, ook kunnen de liefhebbers van de RTL-hits de bordspelen van o.a. de Achmea Kennis Quiz, cds van o.a. Baantjer en elektronica zoals de MP3-spelers van Idols, vanuit huis bestellen.

Om de site feestelijk te openen krijgen de eerste 25 kopers van het nieuwste boek van Herman den Blijker, een door de meesterkok gesigneerd exemplaar. Voor alle anderen die in de maand mei via www.rtlshop.nl een artikel bestellen geldt dat zij geen verzendkosten hoeven te betalen.


---

---------------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne van der Klugt, persdienst RTL Nederland via tel. 035-6718939 of via susanne.van.der.klugt@rtl.nl .

© 2006 RTL Nederland / IP