Uitnodiging persbijeenkomst VEWIN

Vewin

http://www.vewin.nl

Uitnodiging persbijeenkomst VEWIN (vereniging van waterbedrijven in Nederland)

Den Haag, 11 mei 2006

VEWIN nodigt u hierbij graag uit voor het bijwonen van een persbijeenkomst op 17 mei a.s. om 13.00u in Perscentrum Nieuwspoort te Den Haag. Tijdens deze bijeenkomst staan de volgende onderwerpen centraal:

Presentatie jaarverslag
VEWIN presenteert tijdens deze bijeenkomst haar jaarverslag 2005, met als thema Innovatie.

Week van het Water en Convenant overgewicht
Het uitkomen van het jaarverslag valt precies in de door VEWIN en de drinkwaterbedrijven georganiseerde Week van het Water (15 tot en met 21 mei 2006). Tijdens dit landelijke en jaarlijks terugkerende evenement staat het onderwerp drinkwater - dat voor iedereen hier in Nederland zo vanzelfsprekend is - in de schijnwerpers. Het thema van deze week is Water en Gezondheid. VEWIN heeft de minister van VWS verzocht om als drinkwatersector toe te mogen treden tot het Convenant Overgewicht. Tijdens de persbijeenkomst zal daarom ook op dit onderwerp worden ingegaan.

Ook zal er tijdens de persbijeenkomst ruimte zijn om met de directeur van VEWIN, Theo Schmitz, van gedachten te wisselen over actuele onderwerpen zoals de prijs van het drinkwater, efficiency in de drinkwatersector en de kwaliteit van het drinkwater.

Vriendelijk verzoek om uw aanwezigheid via onderstaand mailadres te bevestigen: sleddering@vewin.nl


- EINDE BERICHT -