Ingezonden persbericht


Persbericht

De Telefoongids Webservice:

Snel en veilig telefoongids gegevens importeren in CRM-systeem

Amsterdam, 15 mei 2006 - De Telefoongids, marktleider op het gebied van directory services in Nederland, introduceert De Telefoongids Webservice. De Telefoongids Webservice is een desktopapplicatie waarmee bedrijven een gevonden particulier of bedrijf direct in hun bedrijfsspecifieke CRM-systeem kunnen importeren zonder eerst een browser te hoeven openen.

Deze Webservice bespaart veel tijd doordat de gegevens, via een online en veilige verbinding, direct geïmporteerd worden en niet handmatig in het systeem ingevoerd hoeven te worden. Werken met Webservices is efficiënt doordat de gegevens altijd actueel en foutloos zijn.

"Met de introductie van De Telefoongids Webservice spelen we in op de ontwikkeling van bedrijven die steeds sneller moeten beschikken over correcte en volledige adresgegevens. De Telefoongids Webservice combineert innovatieve technologie met de meest geraadpleegde en complete gegevens van De Telefoongids. Deze kostenefficiënte oplossing maakt het raadplegen van andere informatiebronnen overbodig," aldus Dolf Weiler, Marketing Directeur De Telefoongids.

Over De Telefoongids BV
Maandelijks wordt De Telefoongids door meer dan 5,2 miljoen unieke bezoekers gebruikt voor het vinden van bedrijfs- en persoonsgegevens, waarmee www.detelefoongids.nl in de top-5 (Multiscope, jaaroverzicht 2005) van de meest bezochte sites in Nederland staat. Dagelijks wordt De Telefoongids door meer dan twee miljoen mensen geraadpleegd. Dit maakt De Telefoongids BV tot marktleider in directory services in Nederland. Naast de jaarlijkse uitgave van 45 regiogidsen die gratis worden verspreid onder ruim zeven miljoen huishoudens en 700.000 bedrijven in Nederland, biedt De Telefoongids de volgende diensten; de CD-foongids, De Telefoongids Professioneel, 0900-1313 nummerinformatiedienst en sms 1313. De Telefoongids BV, gevestigd in Amsterdam, is een zelfstandig opererend bedrijf, er werken ruim 600 mensen.

Meer informatie over De Telefoongids is te vinden op: www.detelefoongids.nl.

# # #